Connect with us

POP!MIX

 Edo Maajka novi singl “Ti meni ništa” smatra jednom od svojih najboljih pjesama

pop!mix/news

 Edo Maajka novi singl “Ti meni ništa” smatra jednom od svojih najboljih pjesama

(Foto: Goran Berović)

 Edo Maajka novi singl “Ti meni ništa” smatra jednom od svojih najboljih pjesama

Glazbeni umjetnik Edo Maajka publici se predstavlja drugim singlom s novog albuma “Put u plus”. Riječ je o pjesmi “Ti meni ništa”, svojevrsnoj antiratnoj himni koja nosi univerzalnu poruku protesta protiv nasilja i ratnih sukoba.

Mislim da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, zadovoljan sam u potpunosti s tom skladbom. Imao sam text i temu, bez refrena, ali s onim zadnjim “Hajde da ja tebe udarim, a ti meni nista”. Zapravo, sve je krenulo od te rečenice, imao sam neke skice koje sam radio kod Kooladea, ali nisam bio zadovoljan versovima i htio sam da pjesma završi s tim chantanjem. Trazio sam s Yogijem neki etno gitarski dio, na to je uletio Mario s bass dionicom i to je bila njihova totalna igra. Mirsad s koračnicom na bubnju, baš je dobro ispalo. Čipkice su emotivno obojale pjesmu, ta neka muka i plakanje, materinsko, to je uvijek posljedica svakog sukoba i taj krik jako dugo traje, od rata do rata. To je jedna punokrvna, antiratna pjesma u ova vremena kad se globalno potiče na predrasude i sukobe, mislim da će biti jedna od trajnijih pjesama koje sam napravio. Naježim se uvijek kada ju izvodim”, kaže o pjesmi Edo Maajka.

Pjesma je snimljena u studiju Morris u Zagrebu, a producent pjesme je sam Edo Maajka koji se ovim albumom, po prvi puta, publici predstavlja kao glazbeni producent. Na pjesmi su sudjelovali članovi Edinog benda: Mirsad Dalipi (bubanj), Mario Rašić (bass), Yogi Lonich (gitara), Toni Starešinić (synth). Svoj umjetnički obol dale su i članice zbora “Čipkice” , a sve je miksao i masterirao Miro Vidović.Ovu i ostale pjesme s novog albuma možete naći i s prijevodima tekstova na engleski na Youtube-u.

Novim albumom “Put u plus”, Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova, zvuk je to odličnog rock and rolla čime ovaj proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja. U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka. Kako zvuči novi Edo, publika i kritika moći će čuti na velikom glazbenom spektaklu 16. studenog u Domu sportovaUlaznice su po cijeni od 85 kuna dostupne do 9.10. na službenim prodajnim mjestima.

More in pop!mix/news

To Top