Connect with us

POP!MIX

Za naježiti se: Marko Škugor obradio legendarni hit Kemala Montena

pop!mix/news

Za naježiti se: Marko Škugor obradio legendarni hit Kemala Montena

Foto: PR

Za naježiti se: Marko Škugor obradio legendarni hit Kemala Montena

Šibenski slavuj Marko Škugor u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji maestralno je interpretirao hit Kemala Montena ‘Nije htjela’, a otkrio je i zanimljiv detalj o nastupu na vjenčanju našeg poznatog nogometaša.

Marko Škugor priznao je Giulianu da je odustao od odlaska na festivale, a obožavatelje je razveselio najavom nove pjesme.

‘Novu pjesmu možete očekivati vjerojatno u petom mjesecu, ali nećemo festivale. Zadnjih par godina uopće ne idem, ostavio sam to… Odradimo koncert taj dan. Spremna je pjesma, spreman spot’, najavio je Škugor i dodao da već ima 10 spremnih pjesama.

Nedavno je snimio naslovnu pjesmu ‘Ti budi ti’ za seriju Kumovi, što je ujedno njegova prva suradnja s bračnim parom Huljić.

‘Marko Škugor se odlično uklopio u ovu priču. Baš smo se ovo ljeto družili jednu večer i jednostavno mi je pao na pamet’, rekao je Tonči Huljić. Sa suradnjom je vrlo zadovoljan i šibenski tenor.

‘Meni je stvarno čast što se sjetio i što sam uopće imao priliku pjevati Tončijevu i Vjekoslavinu pismu’, komentirao je Marko koji je u javnosti poznat kao dalmatinski slavuj i kralj prvih plesova. Zbog svojih emotivnih izvedbi postao je vrlo tražen među mladencima:

‘Volim kad ljudi zovu, to im je najbitniji dan u životu, jedan od’.

Giulianu je otkrio i da je najpoznatija osoba kojoj je pjevao na vjenčanju nogometaš Mario Pašalić: ‘Nisam ni znao kome idem, netko je drugi zvao za njega’.

Za Škugora je Giuliano imao poseban izazov – otpjevati hit Kemala Montena ‘Nije htjela’.

Marko Škugor – Nije htjela [Večernji show s Giulianom]

Oduševio je i izvedbom pjesme ‘Perfect Symphony’ koju je u originalu snimio Ed Sheeran u suradnji s Andreom Bocellijem.

‘To sam ja snimio, trebalo je biti na albumu, ali ima desetak vlasnika master prava. Očistili smo jedno 87 posto i ovih 13 nikako nismo mogli. Ostala je van CD-a, ali je rado pjevamo na koncertima’, otkrio je Škugor.

More in pop!mix/news

To Top