Connect with us

POP!MIX

The Strange i White on White u Rijeci!

Plakat by Radnja

The Strange i White on White u Rijeci!

Riječki Pogon kulture ove je subote (2.04.) prožet u americana/folk rock tonovima. Nakon tri godine od hvaljenog albuma “Echo Chamber” vraćaju se The Strange. Međunarodno priznat sastav o kojem se pisalo u prestižnim svjetskim publikacijama kao što su Pitchfork, Rolling Stone i Mojo. Iz tog razloga ne čudi kako The Strange privlači strastvenu publiku iz svih krajeva svijeta, a njihove pjesme perfektno se uklapaju u brojne strane indie-rock, americana playliste. Ovoga puta u fokusu je novi materijal EP “Not Now Not Ever” koji otkriva novu etapu benda.

Koncert otvara domaća autobiografska priča koju potpisuje Marko Rogić aka White on White. Sjajan album prvijenac “Out of Nowhere” napokon dobiva priliku za klupskim predstavljanjem u cijelosti i to u formi benda.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

 

  1. sezonu koncertnog programa Distune vam predstavlja sufinanciraju Ministarstvo kulture RH, Grad Rijeka i Zaklada Kultura nova.

 

satnica:

20h vrata

21h White on White

22.30h The Strange

 

ulaznice:

80,00 kn pretprodaja

100,00 kn na ulazu

prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio – https://bit.ly/3NdLEJ1

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top