Connect with us

POP!MIX

Mini turneja glazbenog spektakla Rock the Opera

pop!mix/news

Mini turneja glazbenog spektakla Rock the Opera

Foto: PR

Mini turneja glazbenog spektakla Rock the Opera

Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu koncem listopada, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Zagreb početkom veljače, te premijerno u Split i Zadar.

Projekt “Rock the Opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera” donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

ULAZNICE ZA ROCK THE OPERA U SPLITU! 

ULAZNICE ZA ROCK THE OPERA U ZADRU! 

ULAZNICE ZA ROCK THE OPERA U ZAGREBU!

VAŽNE OBAVIJESTI:

  • 5. veljače rezervirajte svoje mjesto u Spaladium Areni u Splitu s početkom u 20 sati. 

  • 6. veljače rezervirajte svoje mjesto u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru s početkom u 20 sati.

  • 7. veljače rezervirajte svoje mjesto u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu s početkom u 20 sati. 

  • Ulaz uz Covid potvrde

More in pop!mix/news

To Top