Connect with us

POP!MIX

Zgodni dečki iz Elixira imaju novi singl

Naslovna fotografija: Matija Škalić

Zgodni dečki iz Elixira imaju novi singl

Hrvatski boy bend Elixir ponovno se odlučio dati povjerenje Mariu Regelju iz popularnih Ljubavnika, koji je napisao tekst i glazbu za novu pjesmu “Najbolja”. Elixir je ovog puta u svoj spot uključio i Anu Usmiani, prijateljicu koja se prvi puta našla u ulozi glumice, ali i u zagrljaju pjevača Marka koji je preko noći postao omiljen među mnogobrojnim djevojkama.

Foto: Matija Škalić

„Puno poruka dobivamo od djevojaka. Društvene mreže su zbilja odličan pokazatelj kako nas je publika prihvatila, a mi se samo nadamo da niti jedna djevojka neće biti ljubomorna na glumicu iz spota jer tu je riječ samo o scenariju. Mi i dalje volimo i poštujemo sve svoje obožavateljice koje nas svakodnevno podržavaju“, rekao je Marko Petaj, pjevač grupe Elixir.

Foto: Matija Škalić

Nakon što su objavili prvu pjesmu „Teško te zaboravljam“, dečki iz Elixira osvojili su brojna ženska srca, ali i top ljestvice budući da je pjesma oduševila i publiku i radijske urednike. Spot im je ponovno režirao Matija Škalić, a video uradak snimljen je u Rogaškoj slatini u predsjedničkom apartmanu hotela Atlantida Boutique.

Foto: Matija Škalić

Podsjetimo, Elixir čine pjevač Marko Petaj, gitarist Tomislav Ričko, bubnjar Josip Pribolšan, basista Karlo Zaplatić te klavijaturist Jan Pukljak, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Epitet boy benda nisu dobili jer svi pjevaju, već iz razloga što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Elixir pjeva zabavnu glazbu, a svojim pjesmama upravo taj žanr žele vratiti na tron domaće glazbene scene.

More in pop!mix/bizz

To Top