Connect with us

POP!MIX

Zadarski koncert Željka Bebeka zbog tehničkih razloga odgođen za 23. studeni

(Naslovna fotografija: Goran Berović)

pop!mix/najave

Zadarski koncert Željka Bebeka zbog tehničkih razloga odgođen za 23. studeni

Zbog tehničkih razloga koncert Željka Bebeka, koji je bio zakazan za 27. listopada u Zadru,  premješta se na novi datum. Novi termin je 23. studeni, dan prije koncerta u Rijeci 24. studenog. 

Bebekovi fanovi moći će dva dana zaredom uživati u koncertnim spektaklima koji se održavaju u sklopu turneje “Ono nešto naše 2018”. Vrhunski glazbeni događaji u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Beogradu, rasprodane dvorane te tisuće oduševljenih fanova na koncertima, jamac su vrhunske zabave koje će Željko Bebek i u nastavku turneje prirediti svojim obožavateljima.

U Dalmaciju se ovaj uspješni glazbenik vraća koncertom u zadarskoj dvorani “Krešimir Ćosić” koja će tako 23.studenog ugostiti Bebeka i njegovu glazbenu pratnju. U proširenom sastavu s gudačima, brass sekcijom, pratećim vokalima i još ponekim iznenađenjem koje će tek biti najavljena Bebek će i ovaj put održati koncert za pamćenje. Glazbena fešta završava se dan poslije, 24. studenog koncertom u Rijeci koji je zadnji koncert u sklopu turneje “Ono nešto naše 2018”.

„Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika  je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije što sam doživio u Zagrebu i Splitu, a ne sumnjam da će biti isto i u dvorani ‘Krešimira Ćosića’ u Zadru koji nas čeka 23.11-og te za kraj i u Rijeci 24.11-og.” – dojmovi su Željka Bebeka o samoj turneji.

Zadar kao i Rijeka te Istra i okolica imat će priliku doživjeti nezaboravan susret s glazbenom legendom ovih prostora čija zarazna energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za sve one koji su već kupili ulaznicu za koncert u Zadru 27. listopada, ulaznica vrijedi i za novi termin 23. studenog, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu istu vratiti do 5. studenog na istim mjestima gdje su i kupili ulaznice. 

Ulaznice :
Zadar: Parter: 100 kn | Tribina: 120 kn | Vip: 190
Rijeka : Parter: 100 kn | Tribina: 110 kn

Službena prodajna mjesta: ticketshop.hr | prodajna mjesta Ticketshopa | Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

Sve informacije o koncertu dostupne su na službenom Facebook eventu.

More in pop!mix/najave

To Top