Connect with us

POP!MIX

Uoči CMC festivala Cecilija predstavlja čak dvije nove pjesme

pop!mix/news

Uoči CMC festivala Cecilija predstavlja čak dvije nove pjesme

Uoči CMC festivala Cecilija predstavlja čak dvije nove pjesme

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa na CMC festivalu gdje je oduševila publiku pjesmom Mangup, Cecilija i ove godine dolazi u Vodice s novim singlom Opa, opa.

Paralelno s objavom novog potencijalnog radijskog hita, popularna pjevačica svojim obožavateljima predstavlja još jednu novu pjesmu, Bolje da se volimo. Autori glazbe, teksta i aranžmana novih pjesama ponovo su poznati regionalni hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a spot za pjesmu Opa, opa radio je Mario Šulina iz Produkcije Nova.

Novi singlovi Opa, opa i Bolje da se volimo svojevrsna su najava novog studijskog albuma koji će biti objavljen pod etiketom izdavačke kuće Croatia Records.

16 pjesama, od čega šest hitova među kojima su Mangup, Slavonija lijepa i Hej mladosti bit će pojačane novim pjesmama Opa, opa, Bolje da se volimo i Galebe, a kao bonus pjesme na izdanju će se naći i četiri uspješnice s albuma Maska, nagrađenog Zlatnom pločom.

Nadolazeći period donijet će obilje razloga za veselje Cecilijinim obožavateljima, koji će priliku za susret sa svojom omiljenom pjevačicom imati upravo na novom izdanju CMC festivala u Vodicama. Do tada mogu uživati u novim singlovima, a kao pravo ljetno osvježenje stići će i dugoočekivani studijski album.

More in pop!mix/news

To Top