Connect with us

POP!MIX

Tri mušketira objavili prvi zajednički album

pop!mix/news

Tri mušketira objavili prvi zajednički album

Tri mušketira objavili prvi zajednički album

Tri mušketira objavili su prvi zajednički album – Prijatelji zovite mi nju!

Mladen GrdovićZlatko Pejaković i Jasmin Stavros pjevačke su legende koja iza sebe imaju zavidnu karijeru dugu i po nekoliko desetljeća, a nakon nekoliko zajedničkih nastupa na open air koncertima i festivalima odlučili su udružiti glasove i u zajedničkim pjesmama.

Prije dvije godine tako su prvi put predstavili pjesmu Prijatelji zovite mi nju po kojoj je i nazvan zajednički album, a potom su uslijedile Na Božić mislim ja i Stani srce ludo stani s kojom su nastupili na prošlogodišnjem CMC festivalu. Ove godine za CMC festival 2020. odabrali su pjesmu Kad će zora svanuti autora Lupoo i Marija Mikšića.

Osim zajedničkih hitova, na novom albumu nalaze se i njihovi samostalni hitovi objavljeni u zadnje tri godineNisam te zavridijaNajdraža moja Dalmatinca mater rodi Mladena Grdovića; Kaldrme i jorgovani Od ljubavi prave gineš Zlatka Pejakovića te Pita CIA pita policija i Moja Marina Jasmina Stavrosa, pjesme su koje su kraljevi zabave, kako ih se često naziva u medijima, predstavili na festivalima u Splitu i Vodicama, a itekako se dobro uklapaju u njihov repertoar.

“Tri mušketira – Prijatelji zovite mi nju” možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

More in pop!mix/news

To Top