Connect with us

POP!MIX

Suradnja Adastre i Matije Dedića -“Zrno malo” u ogromnom svemiru

pop!mix/news

Suradnja Adastre i Matije Dedića -“Zrno malo” u ogromnom svemiru

Grupa Adastra ostvarila je suradnju s glazbenim virtuozom Matijom Dedićem te su zajedno objavili pjesmu i video spot Zrno malo. 

Stihove pjesme napisao je poznati hrvatski pjesnik Željko Krznarić koji kaže: “Pjesma je nastala iz čistog mira dok je Bog posipao riječi po meni, a ja sam ih kasnije samo malo oblikovao.

Autor glazbe i aranžmana Jeronim Marić, pozvao je našeg vrhunskog pijanistu Matiju Dedića kako bi je obogatio svojim notama.

Matija Dedić rado je pristao na suradnju: “Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju.

Tema pjesme Zrno malo je čovjekovo krhko postojanje i svjesnost da smo mi svi samo zrna mala u ogromnom svemiru koji nas okružuje. Mislim da ova pjesma skriva poziv ljudima da se u ovim teškim vremenima najbolje okrenuti duhovnosti, otkriću ljudskih vrijednosti i vrlina koji su jedini i istinski izvori sreće i psihičkog mira. Iznimno smo počašćeni što je Matija sudjelovao u nastajanju ove pjesme.” – rekao je frontmen Adastre, Jeronim Marić.

Pjesma je također stvorila novo prijateljstvo i otvorila put za buduću suradnju  između Matije Dedića i Adastre.

Spot je snimljen u kino dvorani Graditeljske tehničke škole u Zagrebu, a režirao ga je Jeronim Marić. Adastra zahvaljuje vrhunskoj filmskoj ekipi na suradnji i odličnom poslu.

More in pop!mix/news

To Top