Connect with us

POP!MIX

Parni Valjak započinju turneju rasprodanim koncertom

pop!mix/najave

Parni Valjak započinju turneju rasprodanim koncertom

Parni Valjak započinju turneju rasprodanim koncertom

Rekli bi mnogi kako je lako biti Parni valjak i zaista, nakon više od četiri desetljeća duge karijere, nakon niza i niza hitova, nakon velikog broja priznanja sa strane i struke i publike, Parni valjak zaista maksimalno uživa u ovom periodu svoje karijere.

Itekako zasluženo !

I da, lako je biti Parni valjak kada uz sebe imaš ovakvu publiku kakvu imaju oni, ali da bi došli do toga, morali su godinama raditi, biti ustrajni u svom zvuku, pjesmama, produkciji, nikada nisu radili kompromise, nikada nisu podilazili nikome jer stvarali su ono što su svi članovi htjeli, stvarali su bend baš kakav danas vidimo i čujemo i bend kakav baš danas publika obožava.

Međutim, njima to nije bilo dovoljno, baš iz poštovanja prema svojoj publici, uvijek su imali osjećaj da im trebaju ponuditi više, da im trebaju ponuditi bolje, sve najbolje što zaslužuju jer i oni su dobili od svoje publike najbolju podršku tijekom svih tih dugih godina.

Publika je rasla zajedno s njima, na njihovom zvuku odgojene su mnoge generacije, a to se osjetilo i na njihovoj posljednjoj turneji, kada su čak nekoliko dana unaprijed rasprodali sve Arene u Hrvatskoj.

Osim klasično dobrih pjesama, Parni valjak jako puno truda, energije, znanja i iskustva, ulaže u produkciju svojih koncerata.

Najbolje od najboljeg moći ćemo vidjeti na ovoj velikoj turneji, naziva Runda 44, koja započinje sutra, ove subote, prvim rasprodanim koncertom u Ljubljani, a nakon toga uslijedit će nastupi u mnogim gradovima.

Do kraja godine, Parni valjak nema nijedan slobodan vikend, pred njima je žestok tempo, a raspored je odavno popunjen…s razlogom nas očekuje najbolja godina uz Parni valjak!

Raspored koncerata dostupan je njihovoj službenoj Facebook stranici.

More in pop!mix/najave

To Top