Connect with us

POP!MIX

Opća Opasnost nakon godine dana ponovno u Zagrebu

pop!mix/najave

Opća Opasnost nakon godine dana ponovno u Zagrebu

Opća Opasnost nakon godine dana ponovno u Zagrebu

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća Opasnost, najavila je koncert u zagrebačkom klubu Roko 9. veljače, što će ujedno biti i njihov prvi koncert u Zagrebu nakon godine dana. Bend će publici predstaviti presjek hitova iz dugogodišnje karijere, tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Posljednji singl “Kriva si” bend je objavio prošle godine, a ističu kako intenzivno rade na novim pjesmama koje bi svjetlo dana trebale ugledati ubrzo.

Nakon godinu dana smo ponovno u Zagrebu, što je Općoj Opasnosti velika čast. Eto nas opet, prođe godina, ali se veselimo ponovnom susretu s ljudima koji vole što radimo. Poziv svima u Roko 9. veljače i ponovno druženje uz rock’n’roll“, istaknuo je Pero Galić.

“Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Doktore”, “Opća Opasnost”, “Pobjego sam”, “Za svaku tvoju suzu”, samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova. Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Roko u veljači.

Opću Opasnost u Roko dovodi Mainstream support, koji nakon organizacijskog dijela prošlogodišnjeg „Chill&Gril“ festivala te rasprodane novogodišnje proslave u Fort Apache Event House-u, ovu godinu započinju i organizacijom koncerata.

U prodaji je ograničen kontingent ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna koje se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Club Roko (Jarunska 5), Rockmark (Berislavićeva 13), Sportski Centar Sveta Nedelja (Ulica Dr. Franje Tuđmana 8, SVN), Špiro (Bistranska 4, Donja Bistra), MB (Školska ulica 18, Strmec) te Noa (Tržna 1, Zaprešić)​

More in pop!mix/najave

To Top