Connect with us

POP!MIX

Opća Opasnost ima novi spot i korak je bliže Domu sportova

(foto: Branko Galičić)

pop!mix/news

Opća Opasnost ima novi spot i korak je bliže Domu sportova

Kad su u pitanju rock balade onda su dečki iz Opće Opasnosti prvaci Hrvatske.

Sve je krenulo još od “Jednom kad noć” i “Nebeski znak” 90-ih godina, a tradicija se nastavila hitovima “Pobjeg’o sam”, “Tvoje ime čuvam”, “Nenapisana stranica”, “Za svaku tvoju suzu”, “Da je Bog dao” i drugima.

Došlo je vrijeme za novu baladu “Sad mi reci” koja se nalazi na njihovom novom studijskom albumu “Karta do prošlosti”. Nova poslastica iz pera Marija Vestića sjajno se naslanja na njegove prijašnje hitove i još jednom potvrđuje tezu s početka teksta. Kada se tome pridoda iskustvo Marka Zeljkovića – Zelje, redatelja koji je s godinama postao zaštitni znak Opće Opasnosti, već sada bi se može prognozirati da će bend uskoro imati još jedan hit.

U spotu koji je sniman u Zagrebu i Županji glavne uloge tumače Ornela Vištica i Mladen Vulić, zvijezda spota “Tvoje ime čuvam”, koji je ujedno i scenarist spota.

Novi album Opće Opasnosti ima više značenja pa je bend uz “Kartu do prošlosti” ponudio i “Kartu do budućnosti“. U pitanju je natječaj kojeg su proveli članovi benda u suradnji s Inom i Croatia Recordsom, a pobjednik natječaja moći će zasvirati prije njih na velikom koncertu u Domu sportova te će dobiti ekskluzivan ugovor s Croatia Recordsom. Prijave na natječaj zaključene su protekle nedjelje, a tri benda publika će svojim glasovima na Ininoj platformi poslati u finalnu večer koja će se 16. listopada održati u Hard Placeu, a gdje će stručna komisija proglasiti pobjednika.

“Jako smo sretni što smo zaprimili veliki broj prijava i drago nam je što su bendovi prepoznali ovaj natječaj kao priliku za svoju kartu do budućnosti. Puno je glazbenika na našoj sceni koji su u sjeni ili jednostavno nikada nisu imali mogućnosti zasjati u medijima i među publikom. Neki od njih ne dočekaju budućnost i ostanu zarobljeni u prošlosti. Teško će biti odabrati najbolji bend, ali vjerujemo kako će stručna komisija prepoznati onaj koji će moći zasjati na velikoj pozornici Doma sportova i koji će dobiti zasluženu pozornost”, poručili su iz Opće Opasnosti te pozvali još jednom svoje obožavatelje 16. studenog na koncert u Domu sportova kojim će promovirati svoju “Kartu do prošlosti i nekome omogućiti kartu do budućnosti.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u sustavu Entrio.hr, webshopu Opće Opasnosti, te u Hard Placeu, Rockmarku i Dirty Old Shopu. Cijena za parter je 80 kuna, a za tribinu 100 kuna.

 

More in pop!mix/news

To Top