Connect with us

POP!MIX

Nina Badrić prije spektakla u Areni objavila novi singl

pop!mix/najave

Nina Badrić prije spektakla u Areni objavila novi singl

Mjesecima već traju pripreme za veliki domaći spektakl ove zime – koncert Nine Badrić u Areni Zagreb. Kruna je to dugogodišnje karijere naše priznate glazbenice, a ujedno i prvi njen koncert u ovom impozantnom prostoru.

Arena će u u subotu biti puna dobro raspoložene publike, a Nina se uoči koncerta želi zahvaliti svima koji joj posljednjih mjeseci, ali i svih ovih godina, daju podršku. Najbolji način zahvale je pjesmom pa Nina uoči Arene, kao znak zahvale svojoj publici i slušateljima, poklanja upravo – pjesmu.

„Ovo je pjesma koju bi šteta bilo držati u ladici i čuvati je za neke druge prilike. Dok se pjesma Da biram završavala ovih dana, poželjela sam da ona bude poklon i zahvala mojoj publici koja me prati i nosi sve ove godine moje karijere. Odlučili smo je pustiti u eter bez neke posebne pompe, video spota ili najave. Promislila sam, zašto bi se nešto posebno planiralo, tempiralo, najavljivalo… Pjesma nam je svima u studiju zazvučala jako lijepo, baš smo radosni odslušali zadnji ton i odlučili – ajmo ju pustiti u eter pa nek živi. Možda nekada previše planiramo pa izgubimo ljepotu trenutka koju često imamo i doživljavamo kada napravimo dobru pjesmu. Pa evo nešto lijepo od mene za moju publiku neka u ovim danima bude na radost mojoj publici, kao što je i meni“ rekla je Nina.

Tekst potpisuje Ante Pecotić, glazbu Ante Pecotić i Nina Badrić, a prelijepi aranžman potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Predrag Martinjak.

Na tragu najvećih plesnih bossa nova hitova uživajte u – Da biram.

Nina će u Areni ove subote, 7. ožujka, pjevati za vas i nas sve najljepše pjesme i najveće hitove. Ništa nije prepušteno slučaju kako bi publika dobila istinsko glazbeno iskustvo spektakla i showa. Pod koreografskom i redateljskom palicom Larise Lipovac, dvadesetak plesača već mjesec dana marljivo uvježbava točke i koreografiju. Koncert je napravljen u tri dijela, a publiku očekuje istinski spektakl, Ninini najpoznatiji hitovi uz kombinaciju interaktivne koreografije s animacijama i plesom. Uz Ninu, na pozornici će se pridružiti njen prateći bend proširen i dodatno „pojačan“ perkusijama, gudačima i puhačima.

Na koncertu u Areni ove subote Nini će se na pozornici pridružit i gosti, njeni dugogodišnji suradnici, poput repera Stoke i Emilija Kokić, s kojom će Nina otpjevati pjesmu ‘Ja sam Vlak’.

Možda će biti još nekih izenađenja, ali to će Nina otkriti na samom koncertu.

More in pop!mix/najave

To Top