Connect with us

POP!MIX

Vlado Kalember i Srebrna krila novu pjesmu posvetili pripadnicama ljepšeg spola

pop!mix/news

Vlado Kalember i Srebrna krila novu pjesmu posvetili pripadnicama ljepšeg spola

Vlado Kalember i Srebrna krila

Vlado Kalember i Srebrna krila novu pjesmu posvetili pripadnicama ljepšeg spola

Ususret Danu žena, vječiti šarmeri Vlado Kalember i Srebrna krila predstavljaju predivnu odu bezvremenoj ljepoti žene, onoj unutrašnjoj i vanjskoj, koju slave u novoj pjesmi “Kopija”. Ljepota, koja je u isto vrijeme očaravajuća i moćna, pretočena je u pjesmu nježnih melodija i snažnog vokalnog izraza jednog od najistaknutijih pjevača ovih prostora.

“O ljepoti žene napisane su brojne pjesme i neizbrisivi je dio svake umjetnosti, no njezina tajanstvenost nas uvijek inspirira. Danas živimo u vremenima u kojima je ljepota zaista postala svevremena, a pjesma ‘Kopija’ slavi svaku ženu i njezinu jedinstvenost. Prve reakcije nama bliskih pripadnica ljepšeg spola bile su nam najbolji pokazatelj da smo uspjeli približiti barem djelić te čarolije jer, kako su nam rekle – nismo im mogli dati ljepši kompliment, da su još svoje kopije, da ih vrijeme ne mijenja”, sa smješkom je komentirao Vlado Kalember.

Pjesma “Kopija” dolazi kao savršen nastavak uspješnice “Je li ti žao zbog nas”, a za još jednu dobitnu glazbenu kombinaciju zaslužni su Vlado Kalember kao autor glazbe, Nenad Ninčević kao autor stihova, dok je za aranžman pjesme zaslužan Hrvoje Grčević. I dok se publika davnih dana zaljubila u njihove nezaboravne pop hitove, sada zajedno otkrivamo da su Vlado Kalember i Srebrna krila apsolutni majstori balada u kojima dominiraju snažne vokalne interpretacije i sjajna produkcija, što dokazuje i nova pjesma “Kopija”.

Svojim i danas rado slušanim pjesmama “Ana”, “Zakuni se ljubavi”, “Nek’ živi ljubav” i “Vino na usnama”, Vlado Kalember i Srebrna krila obilježili su brojne mladosti, prve ljubavi i odrastanja, a razloga za sreću i ponos ima i danas kada ponovno osvajaju slušatelje. Prošle godine objavljeni hit “Je li ti žao zbog nas” pronašao je svoj put do publike čak u dalekoj Bugarskoj i Rusiji, ali i bendu donio i neke nove, mlađe obožavatelje. Nedugo nakon objave u kolovozu 2019., singl “Je li ti žao zbog nas” našao se rame uz rame s hitovima svjetski popularnih izvođača kao što su Ed Sheeran, Shawn Mendes i i Sam Smith te se nekoliko mjeseci zadržao u samom vrhu na službenoj top listi dnevno najslušanijih pjesama u Hrvatskoj na digitalnoj platformi Deezer.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top