Connect with us

POP!MIX

Nakon spektakla u Kranjčevićevoj, Prljavo kazalište vraća se pred zagrebačku publiku

pop!mix/najave

Nakon spektakla u Kranjčevićevoj, Prljavo kazalište vraća se pred zagrebačku publiku

Zagrebački rock sastav u najveću hrvatsku dvoranu dolazi u organizaciji Star produkcije, a slavljenički koncert održat će se 18. listopada 2019. godine.

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog nastupa na stadionu u Kranjčevićevoj, Prljavo kazalište ponovno se vraća pred zagrebačku publiku. Jedan od najpopularnijih domaćih rock sastava u najvećoj hrvatskoj dvorani nastupit će 18. listopada 2019. godine povodom 30 godina od legendarnog koncerta održanog na tadašnjem Trgu Republike 17. listopada 1989. godine gdje se okupilo više od 250.000 ljudi. Tako nešto nikada se nije ponovilo, a kultni nastup Prljavog kazališta ostao upamćen je kao jedan od najznačajnijih u modernoj hrvatskoj glazbenoj povijesti.

“Nismo ni sanjali da će se na Trgu okupiti više od 250.000 ljudi. Koncert je trebao biti zabranjen i tadašnja policija htjela nam je isključiti struju no nisu se mogli probiti kroz onoliku gužvu.” – prisjetio se frontmen Mladen Bodalec.

Bend, koji je na sceni 42 godine tako će na najbolji mogući način obilježiti godišnjicu čuvenog koncerta, a sudeći prema dosadašnjim nastupima zagarantiran je pravi rock spektakl.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

More in pop!mix/najave

To Top