Connect with us

POP!MIX

Ljubavnici poručuju da Ništa nije slučajno

pop!mix/news

Ljubavnici poručuju da Ništa nije slučajno

Naslovna fotografija: Croatia Records

Ljubavnici poručuju da Ništa nije slučajno

Na samom vrhu domaće zabavne glazbe nalaze se Ljubavnici, jedan od najpopularnijih mladih bendova u Hrvatskoj. U stvaranju većine pjesama za prvi studijski album Ništa nije slučajno intenzivno je radio Mario Regelja koji se pokazao kao izvrstan frontmen, a pomogla mu je hitmejkerica Antonija Šola (Još sam tvoj, Bila si najbolje). Pjesmu Svi smo mi Lole koju su Ljubavnici predstavili s Beginima na prošlogodišnjem CMC festivalu potpisuje Ivan Zak. Osim spomenutih pjesama na albumu se nalaze i drugi hitovi poput Ništa nije slučajno, Oko zeleno, suradnja s Lukom Basijem na pjesmi Moja, Sve mi uzmite, Srce otključano, Reci što da ti dam i drugi.

O količini njihove popularnosti govori činjenica da redovito pune pozornice i klubove, osvajaju vrhove radijskih top lista, njihovi spotovi na YouTubeu broje milijunske preglede dok se njihov kanal približio brojci od 40 milijuna pregleda. 

“Iza nas su prekrasne četiri godine stvaranja. Presretni smo da je stiglo vrijeme za naš prvi studijski album Ništa nije slučajno, koji je ujedno i poruka i zahvala našoj publici kroz 14 prekrasnih ljubavnih pjesama. Veliko hvala našem cijelom timu koji na prepoznatljiv način stoji iza svega što radimo te zajedničkim radom i trudom svaku pjesmu pretvaramo u prepoznatljivi zvuk zabavne glazbe. Veliko hvala svima koji od prvog dana rade s nama na stvaranju benda, kao i našem izdavaču Croatia Recordsu na velikoj podršci.” Rekli su Ljubavnici koji željno iščekuju završetak pandemije koronavirusa i povratak na pozornicu. 

Foto: Croatia Records

Album Ništa nije slučajno možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 79 kuna.

More in pop!mix/news

To Top