Connect with us

POP!MIX

Glazba za tulum uz online druženje s prijateljima – 101 hit!

pop!mix/news

Glazba za tulum uz online druženje s prijateljima – 101 hit!

Diskografska kuća Croatia Records nedavnom je objavom kompilacije 80-e pokrenula ekskluzivnu novu ediciju 101 hit podsjetivši nas tako na pjesme koje su obilježile jedno od najbogatijih desetljeća u povijesti glazbe.

Novim izdanjem 101 hit – Tulum obuhvaćene su pjesme koje jamče pregršt dobre zabave, veselja pozitivne energije koji su nam prijeko potrebni u ovom trenutku.

Od poznatih pop pjesama, preko rock uspješnica sve do zabavnih hitova, kompilacijom Tulum osigurat ćete si savršenu glazbenu podlogu za svaku priliku.

Najveće pjesme izvođača kao što su Dino Dvornik, Vojko V, ColoniaTajčiDaniel PopovićNeno BelanDaleka obalaAerodromLatinoCrvena jabukaMladen GrdovićDražen ZečićMate BulićMišo Kovač Mejaši uvijek su bili sastavni dio najboljih tuluma, a uz brojne druge hitove nalaze se i na ovoj kompilaciji.

Pjesme poput Nitko nema dva životaCrveni FerrariSvirajte noćas za moju dušuPut ka srećiTi si mi u mislimaHajdemo u planineHajde da ludujemoDžuli, Da je slađe zaspatiNe može i Program tvog kompjutera podsjetit će vas na nezaboravne trenutke koje ste proveli na zabavama, ali će vas pripremiti i za nove tulume koji nas očekuju po završetku ove izvanredne situacije.

Kompilacija 101 hit – Tulum od danas je dostupna na svim popularnim streaming servisima, a uskoro i u fizičkom izdanju.

More in pop!mix/news

To Top