Connect with us

POP!MIX

“Zaplesala je s ljetom” Matija Cvek i Marko Kutlić imaju ljetni hit

pop!mix/news

“Zaplesala je s ljetom” Matija Cvek i Marko Kutlić imaju ljetni hit

foto by Dora Barker

“Zaplesala je s ljetom” Matija Cvek i Marko Kutlić imaju ljetni hit

Matija Cvek i Marko Kutlić su već poznata lica na glazbenoj sceni. Predvodnici mlađe generacije glazbenika ovog su puta udružili snage i napravili ljetni hit. Dva vrhunska vokala i fuzija funka i rocka dobitna su kombinacija – prvi takt, drugi takt i pjesma već ne izlazi iz glave.

Glazbu pjesme potpisuju upravo njih dvojica, tekst zajednički Matija Cvek i Aleksandar Čubrilo, a produkciju Alan Dović i Antonio Perina.

 

Prijateljstvo i druženje rezultiralo je sjajnom pjesmom, a dvojac ne krije oduševljenje rezultatom. “Veselim se što nakon albuma izlazim s posebnom suradnjom, prijateljskom i muzičarskom. Mislim da imamo super kvalitetnu ljetnu zezanciju koju su snimali vrhunski glazbenici. Produkciju i aranžman Alana Dovića i Antonija Perine su odradili odličan posao, a Marko, Aleksandar Čubrilo i ja smo se zabavljali glazbom i tekstom. Marko je jedan od najboljih vokala generacije i s guštom ćemo pjevati ovu pjesmu u svim prilikama”rekao je Matija.

Najbolje stvari se događaju iz zabave i slučajno, poručio je Marko: “Pjesma ‘Zaplesala je s ljetom’ i suradnja s dragim prijateljem Matijom dogodila se sasvim slučajno i spontano kao i sve najbolje stvari u životu. Ideju koju smo imali Saša (Aleksandar Čubrilo) i ja, Matija je završio i tako smo kroz jedan zanimljiv co-writing stvorili ovu ozbiljno-neozbiljnu pjesmu. Vjerujem da će se svidjeti svima onima kojima se treba svidjeti i da će ju ljudi brzo zavoljeti i uživati u njoj kao i mi u trenutku njenog stvaranja, a i sada dok ju slušamo.”

Videospot sniman je u Zagrebu pod redateljskom palicom Darija Radusina, a glavne uloge, uz Matiju i Marka, imaju modeli Vesna Parćin  i Ena Kukrić te fotografkinja Dora Barker Šarić. Svi odreda su se sjajno uklopili retro estetiku priče koja obilježava cijeli video.

Marko je trenutno u fazi snimanja svog drugog studijskog albuma dok Matijin album prvijenac “Izbirljivo i slučajno” još uvijek drži visok mjesto po prodaji i slušanosti, a za ljeto pred nama planiraju brojne koncerte – zaplešite s ljetom!

 

More in pop!mix/news

To Top