Connect with us

POP!MIX

Zahvaljujući Swingersima i Gelato Sisters “Bikini” se ponovno sluša ovog ljeta

pop!mix/news

Zahvaljujući Swingersima i Gelato Sisters “Bikini” se ponovno sluša ovog ljeta

Zahvaljujući Swingersima i Gelato Sisters “Bikini” se ponovno sluša ovog ljeta

Ponukani nastupom u popularnoj seriji “Dnevnik velikog Perice”, Robert Mareković i njegovi Swingersi odlučili su obraditi jedan stari domaći hit. Riječ je o uspješnici riječkog terceta Trio Tividi iz 1962. godine, a ime joj je “Bikini”. Šaljiva priča o Žan koja sramežljivo izlazi na plažu, idealni je morski soundtrack za ovo optimistično ljeto 2021.
Retro štih pjesme u modernoj produkciji oplemenile su atraktivne Gelato Sisters, a uskoro očekujemo i vatreni video spot koji će popratiti pjesmu. Poseban šarm pjesmi i most s originalnom izvedbom daje sample originalne Žan koja je osvajala na verziji iz 1962 godine.
Swingersi su nakon završetka audio snimanja krenuli u izradu video spota. Posebnu draž snimanju spota dala je Nataša Nanev, poznati slovenski model i playboyjeva zečica u Sloveniji ali i Češkoj, koja nosi glavnu ulogu u ovom video broju, a snimanje se održalo na bazenu hotela Westin. Do ove suradnje došle je preko managerske agencije u Bratislavi, s kojom Swingersi planiraju surađivati i u budućnosti.
Uz atraktivne statistice, Natašu Nanev, Gelato Sisters, Hrvatske kišobrane i bazenskog plastičnog krokodila, Swingersima je bilo zahtjevno ali nikako dosadno na dvodnevnom snimanju video spota. Režiser spota je Igor Mulc. I dok pjesma uspješno te sigurno plovi eterom radio valova, očekuje se uspješno osvajanje TV ekrana i Youtube kanala.

Bikini se ponovo nosi ovog ljeta!

More in pop!mix/news

To Top