Connect with us

POP!MIX

William DuVall ima novi termin zagrebačkog koncerta

pop!mix/news

William DuVall ima novi termin zagrebačkog koncerta

Foto: PR

William DuVall ima novi termin zagrebačkog koncerta

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, ima novi termin zagrebačkog koncerta, a u Tvornicu kulture dolazi u srijedu 11. svibnja 2022.

William DuVall u Zagreb stiže na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promovira prvi solo album “One Alone”. Kritike hvale fantastični materijal ističući kako je DuVall u nove pjesme unio svoje čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmana grunge velikana. Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006., podijelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom, a s njima je objavio tri albuma. Aktivan je u još dva benda – Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

 

 

Svi vlasnici već kupljenih ulaznica za odgođene termine mogu prisustvovati novom terminu koncerta. Svi kojima novi datum ne odgovara, povrat novca mogu ostvariti do 1. srpnja na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.

 

Zagrebački koncert održat će se u Malom pogonu Tvornice kulture čije ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

More in pop!mix/news

To Top