Connect with us

POP!MIX

Regius festival najavio prvi dio lineupa

pop!mix/news

Regius festival najavio prvi dio lineupa

Foto: PR

Regius festival najavio prvi dio lineupa

Šibenski Regius festival svoje deseto izdanje proslavit će od 9. do 11. srpnja na jedinstvenoj dalmatinskoj festivalskoj lokaciji – rt i kamp Martinska.

Na velikoj bini Regiusa nastupit će preko 20 izvođača koje ove godine odabire glavni urednik glazbene medijske platforme Muzika.hr – Edo Plovanić. On je ovako komentirao svoj izbor:

„Damir Urban je muzika.hr osoba godine 2020. koji je svojim potezima osvojio srca i nezamislivo je da nije poseban gost Regius Festivala. Svemirko ste vi (publiko) najviše tražili i nakon pauze ipak nastupaju! Oni su i favorit bend zadnjih 5-6 godina. Muzika je kolektiv i svaki glas je bitan, vaš, pritom, i najviše. Grše je novi vladar domaćeg rapa, nevjerojatna energija u nastupu, ludo raste i zasad ima album godine 2021. Nezamislivo bi bilo bez njega. Bore Balboa nam je jedan od albuma godine 2020., meni osobno album 2020., a i nastavlja pravim putem i on je jednako tako logičan izbor. Mali Japanac je jedan od favorita RapLike gdje sam i u žiriju, a on je velika upcoming nada, ali i ono što je jako bitno, iz Šibenika je, Regius će uvijek podržavati lokalnu scenu. „

Drugi dio lineupa od još toliko bendova bit će poznat već za tjedan dana kako javljaju iz organizacijskog tima Regius Festivala.

Novost je i drugi, mali stage, koji se će prigodno zvati „čudna Muzika stage” kojim će „upravljati” šibenski zaljubljenik u glazbu i dobra duša šibenske nezavisne scene Dražen Frua. On će ugostiti gotovo 30 izvođača iz Šibenika, Zadra, Splita ali i šire koji će u tri dana programa predstaviti najaktualnije trendove na domaćoj nezavisnoj sceni.

Festivalske ulaznice koje vrijede za sve dane festivala i kompletan program već sada su u pretprodaji u limitiranom broju i po povoljnoj cijeni a mogu se kupiti putem Entrio online sustava https://bit.ly/RegiusXmuzikaEntrio i na svim fizičkim prodajnim mjestima u cijeloj RH http://bit.ly/EntrioOutlets

Regius Festival se i ove godine realizira kroz šibensku PARK organizaciju, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 150 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru – Više Rock ‘n Rolla na Obali Mora.

More in pop!mix/news

To Top