Connect with us

POP!MIX

Petra Antolić s pjesmom ‘Dok sanjam nas’

pop!mix/news

Petra Antolić s pjesmom ‘Dok sanjam nas’

Petra Antolić s pjesmom ‘Dok sanjam nas’

Iako u glazbenim vodama cijeli svoj život, pjevačicu izuzetnog glasa Petru Antolić, šira je javnost upoznala početkom godine debitantskim singlom u maniri gospela, pjesmom ‘Ti’. Iduća je bila pop soul pjesma ‘Daleko’ kojom smo čuli još jednu dimenziju njezinog moćnog vokala.

Novi singl je pjesma ‘Dok sanjam nas’ o kojoj Petra kaže: “Na prvo slušanje bila je u mom srcu i znala sam da ću je pjevati s iznimnim zadovoljstvom. Zahvalna sam da ću je imati prilike predstaviti na 24. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a ujedno i prvi puta nastupiti na festivalu.”

⬇ SPOT  

PETRA ANTOLIĆ – DOK SANJAM NAS

 

Tekst, glazbu i aranžman ovaj put potpisuje Tvrtko Hrelec, član kreativnog tima s kojim je Petra ovaj put radila, a doznali smo i tko su ostali članovi: “U videospotu su sa mnom divni glumci Karmen Sunčana Lovrić i Lovro Juraga, a suradnja sa Velimirom Crlićem (režišer, snimatelj i montažer spota) i Matijom Gečevićem Khanom (producent spota) nastavila se i na ovoj pjesmi. Kada sam pisala scenarij za videospot cilj mi je bio dočarati i nemir, i tugu, i sreću i nadanje ispremiješano u jednu priču, jedan trenutak, gdje san, bar na tren postaje stvarnost.”

Prepustite se, uživajte u filmskom soundtracku i uhvatite taj tren, bar na kratko.

More in pop!mix/news

To Top