Connect with us

POP!MIX

Marei objavila singl „Sutra ne ne zanima“

pop!mix/news

Marei objavila singl „Sutra ne ne zanima“

Foto: PR

Marei objavila singl „Sutra ne ne zanima“

Mlada kantautorica Marei singlom „Sutra me ne zanima“ zaključuje niz objavljenih singlova s kojima je najavljivala svoj dugoiščekivani prvi album!

„Ovo je prva napisana pjesma i ona je prvi atom iz kojeg se razvio čitav proces stvaranja albuma. Upravo zato i album nosi isto ime – „Sutra me ne zanima“. To je pjesma za koju nam je najduže trebalo da ju dovršimo – gotovo godinu i pol!“, prisjeća se Marei koja ovim singlom najavljuje svoj prvi album. Marei ovim singlom zaokružuje priču i željno iščekuje izlazak prvog albuma u četvrtak – 11. 2.

„Koliko god mi svi volimo reći da su ova vremena teška jer nema koncerata, pa ni promocija albuma, meni je ovaj period lijep upravo zato što dovodim do kraja jednu lijepu priču. Naravno, stvaramo i dalje, ali ja volim krajeve, pa stoga ovim singlom označavam još jedan mali kraj – i sukladno tome, jedan veliki početak!“

Marei se pod svojim imenom Marina Žužić predstavila javnosti pjesmom “Ni noć za kraj” koju je izvela na MIK-u 2015. godine.

Riječ je o svestranoj dvadesetrogodišnjoj umjetnici. Od ove godine je studentica Glume na ADU Zagreb, a paralelno s tim završava i studij Odnosa s javnošću! Pjeva, svira flautu i piše tekstove za pjesme.

U nastavku poslušajte jedan od singlova s nadolazećeg albuma:

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top