Connect with us

POP!MIX

Josipa Lisac u dvorištu ALU 15. lipnja

pop!mix/news

Josipa Lisac u dvorištu ALU 15. lipnja

Foto: Mare Plava

Josipa Lisac u dvorištu ALU 15. lipnja

Josipa Lisac, naša najveća glazbena umjetnica, dolazi u utorak 15. lipnja u dvorište Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85.

Na ovoj izuzetnoj koncertnoj lokaciji Josipa je održala svoj posljednji zagrebački nastup u rujnu prošle godine. Rasprodan u svega nekoliko dana, koncert je ostavio sjajan dojam među njenim fanovima, a i ovoga puta vraća se u pratnji svog benda.

 

 

Publika će imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Hir, hir, hir”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije “Tu” ili “Tebi putujem”, kao i aktualni singl “Daleko”.

 

 

Koncert će biti organiziran u izrazito limitiranom kapacitetu, a broj ulaznica ograničen je na 400.

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 28. svibnja od 9:00 po cijeni od 170 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 200 kn. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

 

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top