Connect with us

POP!MIX

Glazbeni prvijenac Waltera Fuega – pjesma ‘Ti’ razlog je za tvoj današnji osmijeh

pop!mix/news

Glazbeni prvijenac Waltera Fuega – pjesma ‘Ti’ razlog je za tvoj današnji osmijeh

Foto | Boštjan Selinšek

Glazbeni prvijenac Waltera Fuega – pjesma ‘Ti’ razlog je za tvoj današnji osmijeh

“Hej, moje ime je Walter Fuego. Kažu da od malih nogu imam veliku glavu. Tvoj sam prijatelj, poznanik ili samo prolaznik. Možda me nađeš na jednom dalekom otoku u nekoj drugoj stvarnosti. Danas sam ribar, sutra stolar, a već dan nakon toga možda i poštar. Bit ćemo bliski ako naćuliš uši i kreneš prema zvuku glazbe. Uz glazbu pijem, plačem i tugujem. Uz glazbu slavim, skačem i smijem se. Uz glazbu ljubim i ljube me. Glazba je sve. Kako svojom energijom privlačim slične energije, pronašao sam ljude koji shvaćaju emociju i bit svega onoga što predstavljam.”

Ivan Soldo potpisuje glazbu i tekst prvog singla ‘Ti’ koji izvodi pod pseudonimom Walter Fuego. Ivan Soldo, Petar Lisjak, Mario Pavlić, Barbara Ćavar, Nikola Smiljanić i Stelio Spanjol glavni su likovi nove priče u kojoj će vas pomesti pravim notama. Ova ‘pitka’ pjesma nosi zvuk koji pri slušanju umiruje i slikovito vodi u svojevrsni svijet mašte i zaljubljenosti.

Foto| Tvrtko Vidokk Barišić

“Ti” je Walterovo prvo dijete koje je dobilo puno pažnje i ljubavi. Svi koji su na njoj radili dodali su djelić svoje emotivne palete boja. Stoga nosi onaj uzbudljivi trenutak u kojem različiti karakteri mijenjaju i oplemenjuju nešto apstraktno i djeluju u sinergiji kroz zajedničku strast, poštovanje i prijateljstvo.“ – rekao je Ivan Soldo.

Emil Bišćan je zaslužan za miksanje, a Gregor Zemljič za mastering. Aranžman su radili Petar LisjakIvan Soldo i Mario Pavlić. Cijelu ovu glazbenu priču uokvirio je videospot koji je režirao Tvrtko Barišić, a glavni lik je prelijepa Ivana Brletić koja je dočarala upravo ono što nam nudi ova pjesma.

“Njenu odjeću nije odabrao Đelo Hadžiselimović već ˝Bolero˝ iz Karlovca. Dozvolite sebi da utonete u ovu skladbu posvećenu samo njoj, razlogu mog vječnog nemira. Pozdrav!” – izjavio je za kraj Ivan.

More in pop!mix/news

To Top