Connect with us

POP!MIX

Gina otkrila tko joj je najbliži srcu

pop!mix/news

Gina otkrila tko joj je najbliži srcu

Foto: PR

Gina otkrila tko joj je najbliži srcu

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita “Pepeo”, ovog vikenda predstavila je spot za pjesmu “Mama” koji pršti od topline i iskrenosti.

Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pjesmi,  u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice, pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.

foto: Dora Barker

“Mama” je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena, a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu.”– rekla je Gina.

Glazbu za ovu toplu pop feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin –  Josip Radić, član uspješnog dvojca Valentino Bošković dok tekst zajednički potpisuju Gina i  Marko Bratoš.  Glazbeni paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović – Skansi.

foto: Dora Barker

Sretna sam jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu.” – izjavila je Gina, a nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

Fotografije uz obavezan potpis autorice Dore Barker u velikoj rezoluciji pronađite na linku.

 

More in pop!mix/news

To Top