Connect with us

POP!MIX

Elemetal je rasplesao publiku na OGT Live Sessionu

pop!mix/news

Elemetal je rasplesao publiku na OGT Live Sessionu

Foto: Daniel Gjurcek

Elemetal je rasplesao publiku na OGT Live Sessionu

Jedan od najuspješnijih hip-hip sastava s ovih prostora, Elemental, rasplesao je publiku u posljednjoj epizodi OGT Live Sessiona snimljenoj na mjestu omiljenog okupljališta ljubitelja kvalitetne glazbe, Vintage Industrial baru.

Set-lista posljednjeg sessiona kroz brzinske skokove na albume objavljene u periodu od 2010. do 2020. godine kratko je dala uvid u posljednjih deset godina stvaranja benda. Elemental je drugu polovicu sessiona posvetio prošlogodišnjem albumu „Ilica”, koji im je priskrbilo čak četiri nominacije za nagradu Porin.

„Ožujsko session došao je kao melem na ranu – nakon mnogo mjeseci bez mikrofona u ruci, naša sedmorka opet je radila ono što najbolje radi – svirala zajedno! Makar publike nije bilo pred nama, znali smo da će ove snimke doprijeti do mnogo ljudi pa smo to cijelo vrijeme imali na pameti. Nadam se da smo uspjeli prenijeti svoju dobru vibru i na vas. Do skora!.”, poručila je Mirela Priselac Remi.

 

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Elemental je session završio iskričavom i produljenom verzijom hita Hej sanjalice koji je nominiran za nagradu Porin u kategorijama „Pjesma godine” i  „Najbolja izvedba grupe s vokalom”. Singl s njihovog posljednjeg albuma „Ilica” je posvećen svim neumornim sanjarima i utopistima, a publiku ostavlja s predivnom životnom porukom.

 

More in pop!mix/news

To Top