Connect with us

POP!MIX

Druga večer festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”: Kraljica sevdaha ispunila očekivanja publike!

pop!mix/news

Druga večer festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”: Kraljica sevdaha ispunila očekivanja publike!

Druga večer festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”: Kraljica sevdaha ispunila očekivanja publike!

Nakon prve uspješne večeri gdje je nastupio popularni gitarist Vlatko Stefanovski, drugu večer na festivalu “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” nastupila je neponovljiva kraljica sevdaha Amira Medunjanin.

Unazad nekoliko godina, Amira Medunjanin postala je jedna od najpoznatijih interpretatorica tradicionalne bosanske glazbe te je ujedno sinonim za sevdah i sevdalinku. Za pjevačicu ovo je prvi nastup u predivnom kamenolomu Montraker u Vrsaru te kako je istaknula posebno se pripremila za ovaj nastup.

Amira je svoj nastup upotpunila kao trio sa Zoranom Majstorovićem na gitari i udu i Bojanom Skočiićem na kontrabasu. Na ovakav zajednički nastup publika je pozitivno reagirala i ostala oduševljana koncertom.

Prema riječima producenta Tomislava Kašljevića, druga večer na festivalu prošla je odlično: “Poslije Vlatka Stefanovskog podignuta je ljestvica na zavidnu razinu, ali Amira je nastavila u istom tonu i odlično odradila nastup. Publika je uživala u koncertu što se moglo osjetiti po njihovoj interakciji s BiH divom sevdaha. Nastavljamo dalje s Perpetuum Jazzile u subotu i Massimom u nedjelju te se nadamo kako ćemo zaključiti prvi festival i više nego uspješno”.

Nakon nastupa Amire Medunjanin, 25. rujna svoj nastup imat će slovenska jazz senzacija, Perpetuum Jazzile. Slove kao jedna od najpoznatijih i najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu.

Ulaznice možete kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ako niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma te je potpuno besplatno.

25.9.2021. Perpetuum Jazzile – 210 kn – ulaznice Entrio – Moje karte – Eventim
26.9. 2021. Massimo – 190 kn – ulaznice Entrio – Moje karte – Eventim

More in pop!mix/news

To Top