Connect with us

POP!MIX

CAMBI. su dobili svoju video priču u režiji Mare Milin

pop!mix/news

CAMBI. su dobili svoju video priču u režiji Mare Milin

Foto | screenshot

CAMBI. su dobili svoju video priču u režiji Mare Milin

Četvrto mjesto na ovogodišnjoj Dori osvojio je splitski vokalni sastav CAMBI. čija će pjesma “Zaljubljen”, polako osvaja radijski eter.

“‘Zaljubljen’ je prava bomba od pjesme! To je vjerojatno najbolja stvar koju smo dobili u ruke i jedva  smo dočekali da je ljudi čuju. Pjesma je, naravno, ljubavna, ali nije balada nego izuzetno energična. Glazbu i tekst napisala je Makica, kako od milja zovemo Mariju Mirković  – članicu grupe The Frajle, i velika joj hvala što nam je iskazala povjerenje da ju iznesemo.” – izjavili su CAMBI., inače članovi udruge “Klapa Cambi” iz Splita. U međuvremenu pjesma je dobila i svoju pripadajuću video priču čiju režiju potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin, a montažu Denis Golenja.

“Mare je bila idealan izbor za ovu priču jer smo htjeli pjesmi dati umjetničku notu koju može samo Mare Milin.” Zaista grandiozan crno-bijeli spot snimljen je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu i na predivnim lokacijama Kraljičine plaže u okolici Zadra, a u njemu se uz dečke iz vokalnog sastava CAMBI. odjevene u Varteks, pojavljuje i mlada glumica Ana Uršula Najev s kojom su već imali priliku surađivati.

“Uršula se već pojavila u spotu za pjesmu “Oceani ljubavi” u duetu s Nenom Belanom, a zapravo se radi o tome da je i ona jedan od naših prijatelja-suradnika koje sve okupljamo u priči prvog albuma pod nazivom “Zovem prijatelje moje”.

Foto | screenshot

 

Četvorica glavnih vokala Sandro GerbecJoško TranfićJure Nikolić i Luka Čulić s opatijske pozornice su ispraćeni ovacijama, a iskreni komentari publike pjesmi “Zaljubljen” prognoziraju svijetlu budućnost

Ovom pjesmom CAMBI. i Marija Mirković opjevali su profinjenost koju svaka žena nosi u sebi pa ni ne čudi što je stih “…i mila i vila” već pronašao put do srca brojnih slušateljica kao što će vjerujemo i ovaj uhu i oku ugodan splitski vokalni sastav CAMBI.

Statičar, kineziolog, solist u HNK i tehničar-laborant na Institutu za oceanografiju i ribarstvo četvorica su ‘običnih tipova’ koje spaja ljubav prema glazbi i višeglasnom pjevanju i koji su dosad objavljenim singlovima kao i pjesmom “Zaljubljen”, uspješno pokazali kako je hrvatska scena spremna za jedan pravi muški vokalni sastav.

 

 

More in pop!mix/news

To Top