Connect with us

POP!MIX

Albina se predstavila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije!

pop!mix/news

Albina se predstavila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije!

foto: EBU / Thomas Hanses

Albina se predstavila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije!

Albina je 18. svibnja nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije i predstavila „Tick-Tock”, svoj pobjednički singl s Dore. Njenoj izvedbi u roterdamskoj Ahoy Areni prethodili su i zamijećeni videoisječci s proba, koji su se istovremeno našli na 1. i 2.  mjestu YouTube trending liste u Hrvatskoj i do sad zajedno skupili više od milijun pregleda.

Za styling Albine i plesača Stjepana CutvarićaDevina JurajaMarka Marića i Luciana Plazibata zadužen je bio Juraj Zigman, za make up Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, koreografiju je osmislila Helena Janjušević, dok je kreativni direktor nastupa bio Marvin Dietmann.

Albina je odlazak na Euroviziju izborila 13. veljače uvjerljivom pobjedom na Dori, prikupivši najviše glasova od žirija i publike. „Tick-Tock”, čiji su autori Branimir MihaljevićMax Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić, neposredno je nakon objave osvojio hrvatske glazbene ljestvice te se i nakon više od tri mjeseca nalazi pri samom vrhu najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru. Za singl je predstavljen i službeni videospot čiji zbrojevi pregleda iznose više od dva milijuna, koliko je puta pregledan i Albinin nastup na Dori.

More in pop!mix/news

To Top