Connect with us

POP!MIX

Albina i „Tick-Tock” na globalnoj Spotify Viral 50 ljestvici!

pop!mix/news

Albina i „Tick-Tock” na globalnoj Spotify Viral 50 ljestvici!

Mislav Žabarović

Albina i „Tick-Tock” na globalnoj Spotify Viral 50 ljestvici!

Početkom ovog tjedna Albini je pripalo još jedno veliko priznanje. Njen singl „Tick-Tock” našao se na Spotify Viral 50 – Global ljestvici, koju trenutno prati više od 1,7 milijuna korisnika. Pjesma je ušla i na Viral 50 ljestvice raznih zemalja, među kojima su IslandNizozemskaBelgijaFinska i Irska. Uz ova sjajna ostvarenja, Albina na Spotifyju trenutno ima više od 600 tisuća mjesečnih slušatelja, dok je „Tick-Tock” na ovom popularnom streaming servisu do danas preslušan više od dva milijuna puta.

 

(Viral 50 – Global, Spotify)

Podsjećamo, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Euroviziji u prvoj je polufinalnoj večeri  nastupila 18. svibnja. Njenoj izvedbi u roterdamskoj Ahoy Areni prethodili su i zamijećeni videoisječci s proba, koji su se istovremeno našli na 1. i 2.  mjestu YouTube trending liste u Hrvatskoj i do sad zajedno skupili više od milijun pregleda, dok je snimka nastupa u polufinalu do danas pogledana više od 2,8 milijuna puta.

Za styling Albine i plesača Stjepana CutvarićaDevina JurajaMarka Marića i Luciana Plazibata zadužen je bio Juraj Zigman, za make up Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, koreografiju je osmislila Helena Janjušević, dok je kreativni direktor nastupa bio Marvin Dietmann.

„Tick-Tock”, čiji su autori Branimir MihaljevićMax Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić, neposredno je nakon Albinine pobjede na Dori osvojio hrvatske glazbene ljestvice te se i nakon više od tri mjeseca nalazi pri samom vrhu najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru.

More in pop!mix/news

To Top