Connect with us

POP!MIX

Amelie Lens i Maceo Plex predvode moćan popis više od 100 novih izvođača na Exitovoj proslav

pop!mix/news

Amelie Lens i Maceo Plex predvode moćan popis više od 100 novih izvođača na Exitovoj proslav

Amelie Lens i Maceo Plex predvode moćan popis više od 100 novih izvođača na Exitovoj proslav

Ovog ljeta dve kultne pozornice svjetske elektronske scene – Exitove mts Dance Arena i No Sleep Novi Sad donijet će potpuno novu dimenziju festivalskog iskustva, vraćajući život životu nakon više od 15 mjeseci. Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena i Andrew Meller su nova, upravo potvrđena imena na mts Dance Areni, a Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel i Roman Flügel na epicentru progresivne elektronike No Sleep Novi Sad pozornici. Svi oni pridružuju se nizu brojnih svjetskih i regionalnih zvijezda kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sabaton, Honey Dijon, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Topic, Satori, Meduza, Denis Sulta, Amira Medunjanin, Laibach i stotine drugih koji su ranije potvrdili svoj dolazak na proslavu 20. godišnjice EXIT festivala, planiranu od 8. do 11. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Svoje potpune programe objavljuju i kultni Urban Bug i Gaia Experiement Trance, čime se predstavlja ukupno više od 100 novih izvođača potvrđenih za Exitou proslavu. Precizan raspored dosad objavljenog programa po danima dostupan je na službenim stranicama festivala, paralelno s početkom prodaje jednodnevnih ulaznica, planirane za danas, točno u podne.

 

Full lineups for Mts Dance Arena, NSNS & Urban Bug revealed | EXIT 20th anniversary 2021: https://www.youtube.com/watch?v=cONTeQxnrEg 

 

Belgijska techno zvijezda Amelie Lens jedna je od najomiljenijih headlinerica mts Dance Arene posljednjih godina. Eksperimentira s old school trakama kojima daje futuristički „štih“, a njen „jedinstveni, čisti oblik vanvremenskog techna”, u kojem opsesivno pazi na detalje, i ništa ne prepušta slučaju, osigurao joj je legendaran status i puno fanova širom svijeta. Maceo Plex je jedan od najvećih elektronskih umjetnika današnjice i novi predvodnik svjetske scene. Ovaj headliner najvećih pozornica za EXIT je više puta ponovio da je jedan od najboljih svjetskih festivala, i čak izjavio da je to „jedino mjesto gdje i dan-danas ima tremu“. Uz njih na Exitovu Arenu stižu „techno ambasadorica“ Srbije u svijetu Tijana T, zatim Magdalena i Andrew Meller u zajedničkom setu, Johannes Brecht u live izdanju, kao i Bona Fide.

 

No Sleep Novi Sad scenu pojačavaju Patrice Bäumel, nizozemski DJ s dugogodišnjim iskustvom, nadolazeće techno zvijezde Belgijanac Farrago i multitalentirana Talijanka Adiel, zatim Agents Of Time u DJ setu, jedan od najznačajnijih aktera njemačke elektronske scene, muzički kameleon Roman Flügel i još jedan Nizozemac, vrsni elektronski producent i kompozitor Eelke Kleijn. NSNS program bogatiji je za nastupe Dejana Milićevića, b2b set domaćih miljenika publike Vladimira Aćića i Filipa Xavija i povratak srpskog producenta s njujorškom adresom X-Coasta, Mjesta će biti i za mlade nade – pobjednicu prvog Let’s mix it DJ natjecanja 2020. godine Katalinu, drugoplasiranu na istom natjecanju Lannu i finalistu FN-a (Filip Nikolić), a osim njih stižu i istaknuti DJ i producent na regionalnoj sceni TKNO, srpsko-brazilski duo Duc in Altum, zatim RAR i Human Rias.

 

Regionalno poznata elektronska pozornica Urban Bug u četiri festivalske večeri donosi zaokružen program s čak 84 izvođača, dok je Gaia Experiement Trance današnjom objavom Speciesa i Hardyja Velesa u live izvođenjima također zaključio svoj line up.

 

PROTOKOL ZA FESTIVALE KAO NAJBEZBEDNIJA MESTA OKUPLJANJA I NACIONALNA KAMPANJA ZA VAKCINISANJE

Vodeći srpski glazbeni festivali su nedavno predstavili protokol, kreiran u skladu s poslednjim znanztvenim istraživanjima širom Europe, koja potvrđuju da je, uz određena ograničenja ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemariv. Protokol predviđa kako će na festivale moći ući oni koji su cijepljeni, imaju potvrdu da su preboljeli Covid-19, koji imaju negativan PCR ili antigenski test, čime će ova okupljanja biti jedna od najsigurnijih. Krizni štab se pozitivno izjasnio o protokolu, i predvidio povratak manifestacija od 21. juna, pod uslovom da je najmanje 50% punoljetnih građana cijepljeno do tog datuma, uz dalje poboljšanje epidemiološke situacije. Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode EXIT i ostali ključni akteri srpske festivalske scene, pokrenuli su nakon toga i nacionalnu kampanju za cijepljenje mladih zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se cijepi svega 2%, dok je u isto vrijeme epidemiološka situacija drastično poboljšana.

 

  1. GODIŠNJICA EXIT FESTIVALA

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala bit će održana od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ TopicRobin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat i Sheck Wes.

Potpuni raspored po danima nalazi se na službenim stranicama festivala, gdje će odmah biti objavljena sva pomicanja nastupa s jednog datuma na drugi, kao što je, na primjer, pomicanje nastupa grupe Sabaton na petak, 9. srpnja.

 

ULAZNICE

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 495 kn i uz uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu.  Limitiran kontigent jednodnevnih ulaznica za EXIT bit će pušten u prodaju u utorak 8. lipnja po cijeni od 190 kn. Ulaznice se mogu kupiti isključivo na prodajnim mjestima i na stranicama www.entrio.hr. Ulaznice kupljene za izdanje 2020. vrijede za ulaz na ovogodišnji festival.

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top