Connect with us

POP!MIX

Turneja Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru

pop!mix/najave

Turneja Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru

Turneja Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru

Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i  ljubljanskoj Areni Stožice aktualna turneja ”Everblue” Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru.

U petak, 20.04., regionalna turneja ‘Everblue’ stiže u zadarski klub Arsenal, u kojem će u Plavi orkestar, nakon rasprodanih arena i sportskih dvorana, zadarskoj publici predstaviti najveće hitove iz svoje karijere. Obzirom da je kapacitet kluba ograničen, bit će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj klupskoj atmosferi.

Kao i na ranijim koncertima na kojima su potvrdili status najveće koncertne atrakcije u regiji i u zadarskom Arsenalu uživat ćemo u u velikim hitovima poput „Suade“, „Bolje biti pijan nego star“, ”Od rođendana do rođendana”, ”Lovac i košuta”,  pa himne generacije „Goodbye Teens“ i mnogih mnogih drugih .

Ulaznice će krenuti u prodaju od ponedjeljka, 19.ožujka, a kupiti ih možete putem sustava Ticketshop.

Stotine tisuća oduševljenih fanova koji su uživali u velikoj koncertnoj turneji „Everblue“, još jedna su potvrda velikog glazbenog talenta ovih pop ikona pa je ovaj ekskluzivni zadarski klupski nastup u Arsenalu nešto što nikako ne smijete propustiti.

Cijene ulaznica: 

  • Parter – 110 kn
  • Vip standard (uključen barski stol na galeriji) – 170 kn
  • Vip premium (uključen stol uz ogradu na galeriji) – 230 kn

More in pop!mix/najave

To Top