Connect with us

POP!MIX

Prljavo kazalište najavilo i drugi koncert u Areni Zagreb

(Fotografije: Nikola Knežević)

pop!mix/najave

Prljavo kazalište najavilo i drugi koncert u Areni Zagreb

Legendarni rock bend Prljavo kazalište rasprodao je najveću hrvatsku koncertu dvoranu Arenu Zagreb čak mjesec i pol dana prije, stoga će osim 18. listopada pred zagrebačkom publikom nastupiti i dan poslije, 19. listopada.Ovakav interes za njihovim nastupima ne čudi jer su Prljavci prošle godine svoju veliku okruglu godišnjicu, 40 godina postojanja, proslavili na stadionu u Kranjčevićevoj pred 35.000 ljudi. Koncertni spektakl benda koji se podjednako dobro snalazi na otvorenim i u zatvorenim koncertnim prostorima očito se mnogima urezao u pamćenje pa je najavljeni dvodnevni rock događaj s prvim danima jeseni sjajna repriza koja se ne smije propustiti

Nedavno održanim koncertom na 4. Slavonija Festu CMC 200 u Slavonskom Brodu dokazali su da su u vrhunskoj formi stoga nas očekuje pravi spektakl i u Areni Zagreb.

Na veliki koncert u Kranjčevićevoj, HRT je svojeg gledatelje podsjetio prošli petak 31. kolovoza kad je prikazan 1. dio koncerta, a u petak 6. rujna uživat ćemo i u njegovom drugom dijelu. Snimka koncerta našla se i na njihovom prvom Blu-ray izdanju „XL World Tour Finale, stadion Zagreb” objavljenom prije nepuna četiri mjeseca. U svojoj 40 godina dugoj diskografskoj karijeri Prljavci su osim koncertnih albuma, kompilacija i video izdanja upisali i četrnaest studijskih albuma.

More in pop!mix/najave

To Top