Connect with us

POP!MIX

Predstavljen bogati glazbeni program trećeg izdanja Slavonija fest CMC200

pop!mix/najave

Predstavljen bogati glazbeni program trećeg izdanja Slavonija fest CMC200

Predstavljen bogati glazbeni program trećeg izdanja Slavonija fest CMC200

Program trećeg Slavonija fest CMC200 festivala predstavljen je na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u Novoj ploči u Zagrebu gdje su se okupili organizatori, glazbenici i brojni predstavnici medija.

O festivalu su govorili Mario Kovač, direktor CMC televizije, Igor Polak, koordinator posebnih programa CMC-a, Biljana Lončarić, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda, Tomislav Goll, organizator Rock maratona te Tomislav Marinović, organizator Slavonske trke.

Naslanjajući se na višegodišnju tradiciju i iskustvo u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC televizija je 2016. godine u Slavonskom Brodu, u Tvrđavi Brod, predstavila svoj prvi festival “na kontinentu” na kojem je uživalo više od 5.000 posjetitelja. Već sljedeće izdanje, održano u kolovozu 2017., okupilo je 18 izvođača i oduševilo više od 10.000 posjetitelja.

Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, 24. i 25. kolovoza pretvorit će se u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

U petak, 24. kolovoza na Rock maratonu nastupit će:

Jall Aux Yeux – Bihać
Cota G4 – Daruvar
The SIIDS – Rijeka
Bang Bang – Zagreb
Jeremiah’s – Sv. Filip Jakov
Divlji dječak – Slavonski Brod
Chaos Addict – Slavonski Brod
Republika – Slavonski Brod

Headlineri:
Kojoti
Divlje jagode

U subotu, 25. kolovoza na glavnoj večeri Slavonija fest CMC200 nastupit će:

Artan Lili
Opća Opasnost
Teška industrija
Emir and Frozen Camels
Flyer
Pravila Igre
Komuna
Fluentes
Neki to vole vruće

Headliner:
Bajaga & Instruktori

(Fotografija: Nikola Knežević)

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, nastavlja se i ove godine izborom koncertnih headlinera festivala, a to su ove godine Kojoti, Divlje jagode te Bajaga i Instruktori. Svoje koncerte na prigodnoj konferenciji za novinare najavili su Alen Marin iz Kojota i Zele Lipovača iz Divljih Jagoda.

Naravno da ćemo otpjevati brojne stare hitove za kojima je publika žudila godinama, ali i predstaviti nove pjesme koje će se naći na našem nadolazećem, novom izdanju.”, izjavio je Alen Marin, pjevač Kojota.

Publika može očekivati koncert za pamćenje i sve ostalo je apsolutno nevažno.“ – otkriva za Mixer.hr Zele Lipovača.

I za ovogodišnje izdanje festivala, osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a i dalje ostajemo dosljedni ideji da će svi izvođači nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od 5 sati! Voditeljski par CMC200 Slavonija Festa bit će Dalibor Petko i Edina Pršić, koji su briljantan posao odradili i na CMC festivalu u Vodicama ove godine.

Slavonski Brod je super, zaista živim ta dva dana kada dođem u grad pa rado ostanem i duže. Osjećam se već kao Brođanin. Grad se pokazao kao domaćin koji daje svima toplu dobrodošlicu, a njegovi ljudi jednakim žarom dočekuju i headlinere i mlade izvođače. Tu atmosferu ne možete zaboraviti, a uzbuđenja ne nedostaje kada stanete na pozornicu“, ispričao nam je Dalibor Petko kao domaćin festivala.

24. i 25. kolovoza 3. Slavonija Fest – CMC200 i Rock maraton ponovo upisuju Slavonski Brod na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija.

Aktivnosti CMC200 Slavonija Festa pratite na Facebook stranici.

More in pop!mix/najave

To Top