Connect with us

POP!MIX

#OdSobeDoSobe pa do “Visina” – uz Matiju Cveka i Mislava Žabarovića

pop!mix/news

#OdSobeDoSobe pa do “Visina” – uz Matiju Cveka i Mislava Žabarovića

Mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite pomalo popuštaju, korak po korak se vraća život u normalu, ali smo još uvijek svi pozvani na oprez. Dok mjere potpuno ne nestanu i dok ne budemo bili u mogućnosti otići na koncert i dobro se zabaviti slušajući glazbu izvođača kojeg volimo, hrvatski glazbenici i dalje nam sviraju #OdSobeDoSobe.

Na početku ovog tjedna svoju pjesmu Visine izvodi nam Matija Cvek s Mislavom Žabarovićem na gitari, točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu sranicama partbera.

Matija Cvek i Mislav Žabarović 27. su po redu u ovom projektu u kojem su do sada sudjelovali brojni hrvatski glazbenici poput Tončija Huljića, Giuliana, Gorana Karana, Antonija Šola, Franka i mnogi drugi.

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Cveka, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave, a ovim putem pozivamo još jednom i sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se također uključe i pošalju svoje snimke. Upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

More in pop!mix/news

To Top