Connect with us

POP!MIX

Danas “OdSobeDoSobe pjeva Klapa Ris!

pop!mix/news

Danas “OdSobeDoSobe pjeva Klapa Ris!

Danas “OdSobeDoSobe pjeva Klapa Ris!

Glazbene izvedbe iz domova naših glazbenika ostat će podsjetnik na vremena koja definitivno nisu bila lijepa, ali su donijela određeno zajedništvo. Iako se glazbeni život praktički vratio u normalu, glazbenici i dalje sviraju samo za nas iz svojih domova. Danas nas čeka Klapa Ris.

Klapa Ris je prva organizirana goranska klapa koja njeguje dalmatinsko pjevanje na području Gorskog kotara i djeluje pod Udrugom Dijamant klasika Rijeka. Nastala je 2013. godine, a trenutno u svom sastavu ima 7 članova. Pripremili su nam “kućnu izvedbu” pjesme Pismo moja.

Klapu Ris poslušajte večeras točno u 18 h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera:

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Klapu Ris, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top