Connect with us

POP!MIX

#ODGRADADOGRADA: Marko Kutlić uz gitaru predstavio tri svoje pjesme

pop!mix/news

#ODGRADADOGRADA: Marko Kutlić uz gitaru predstavio tri svoje pjesme

#ODGRADADOGRADA: Marko Kutlić uz gitaru predstavio tri svoje pjesme

#OdGradaDoGrada ide dalje! Ovaj tjedan kroz svoje pjesme uz gitaru vodi nas Marko Kutlić. Imamo priliku poslušati tri njegove pjesme – Srce se spasilo, U kapi tvoje ljubavi & Samo nek ona sretna je.

S pjesmom Samo nek ona sretna je Marko Kutlić pobijedio je na ovogodišnejm Zagrebačkom festivalu održanom početkom godine.

Sve tri pjesme ovotjednog izdanja projekta #OdGradaDoGrada pogledajte i poslušajte na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera.

Situacija u hrvatskoj glazbi trenutno nije nimalo sjajna, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Još u travnju su se, u nemogućnosti da sviraju pred publikom i među publikom, odazvali Unisonovoj akciji #OdSobeDoSobe i svirali svoje najveće hitove iz svojih soba, dnevnih boravaka, sa svojih terasa itd. Sada, kada kretanje ipak nije ograničeno, preselili smo cijelu ideju u #OdGradaDoGrada i na otvoreno uz nadu da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera.

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Marka Kutlića, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top