Connect with us

POP!MIX

Nela u melodrami života

pop!mix/news

Nela u melodrami života

Nela u melodrami života

Nela sa svojom prvom kantautorskom pjesmom Melodrama najavljuje debi album. 

Netko kao ti, Vrijeme je, Poslije kiše, U zagrljaju spašeni feat. Marko Kutlić, Nauči me ploviti i Neke ljubavi pjesme su koje imaju nešto zajedničko, sjajnu interpretaciju jednog od najzanimljivijih mladih ženskih vokala u Hrvatskoj – Nele.

Nela svakom novom pjesmom glazbeno sve više sazrijeva, a sada je i kao kantautorica u novoj pjesmi Melodrama napravila odličan potez. Mogli smo je pratiti u popularnim TV emisijama The Voice – najljepši glas Hrvatske A strana, a njezin kristalni glas ubrzo je zavoljela i publika i kritika koji su je nagradili čestim boravcima na brojnim top listama u Hrvatskoj. Iako je globalna pandemija malo poremetila planove oko objavljivanja albuma prvijenca, Nela “nije stajala po strani”, kako kaže njena pjesma, te predstavlja svoju Melodramu koja je iznimno važna za nju upravo zbog prvog kantautorskog koraka.

Trebalo mi je dugo da se oslobodim i prihvatim činjenicu da sama znam i mogu napraviti svoju pjesmu.  Melodrama ili još bolje „Nelodrama“ govori o borbi s kojom se susrećem svakog dana, onoj između straha od neuspjeha i potpunog idealiziranja stvarnosti. I jedno i drugo vodi me u istom smjeru – da stojim na mjestu i ništa ne mijenjam, a to je ono što svakako najmanje želim. Sve u ovoj pjesmi tjera na pokret, od poruke koja se krije u refrenu, pa do plesnog ritma. Prvi put surađujem i s glazbenim produkcijskim timom Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem koji su Melodrami dali svoj glazbeni zapis na tako zarazan dance pop način. Nadam se da ćemo uz nju svi plesati ovo ljeto. Sa željom da sve što brže prođe i da budemo opet zajedno, pjevamo, grlimo se i plešemo pozivam vas da uživate u mojoj pjesmici, čuvate sebe i svoje obitelji i ne stojite po strani!“, poručila je publici Nela.

Drago mi je što je Nela izabrala baš nas za svoj tim na prvoj kantautorskoj pjesmi. Dopustila nam je da zajedno uobličimo i probudimo novu energiju koju je čuvala samo za sebe. Bio je užitak raditi s njom jer se slažemo u dosta pogleda prema  glazbi.“, rekao je producent  Vlaho Arbulić.

Za pjesmu je predstavljen i službeni visualizer video na ilustracije Hane Matić. Melodrama je idealna najava njezinog albuma prvijenca koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a s obzirom na Neline vokalne mogućnosti i glazbu koja će vas rasplesati, ali i nježno prigrliti, ne sumnjamo kako će se upravo novim albumom ova mlada glazbenica krupnim koracima približiti vrhu.

More in pop!mix/news

To Top