Connect with us

POP!MIX

LEONE singlom ‘Kako da zaboravimo’ najavljuju svoj prvi album

LEONE singlom ‘Kako da zaboravimo’ najavljuju svoj prvi album

„Na putu bez cilja stojimo, novog se jutra bojimo i kako da zaboravimo sva mjesta koja vidjeli smo i kako da zaboravimo sve riječi koje čuli smo.“

Pop-rock kompozicija koju potpisuje Leone romantičnim glazbenim notama naglašava važnost ljubavne hrabrosti i priklonjenosti prirodnom osjećaju za novi početak. Pjesma i spot govore o ljubavnim kušnjama koje su se pretvorile u besciljna lutanja i obeshrabrenje. Elementi balade isprepliću se s visokim vokalima koji pjesmi daju energičnost i raskošnu glazbenu slojevitost.

„Pogledaj prošlost i razmisli da li smo stvarno odrasli, lomi nas vjetar olujni, al’ život je jači – pobjeđuje.“

(Foto: Neven Jurjak)

Formalno okruženje u video spotu uspijeva prenijeti emocije u kojima se često nađu svi koji su barem jednom napravili važan životni korak. Glumac zatvoren u svoje misli pokušava odgonetnuti svoje osjećaje i zbog njih se odlučuje na pravi i posljednji čin.

Glazbu potpisuje Teddy Lion, tekst Irena Biškupović, a aranžman Davor Franjić.

(Foto: Neven Jurjak)

Grupa Leone nedavno je izbacila singl ‘Pitaj se’ koji je pokupio dobre reakcije publike. Osnovani 1999. godine u Poreču, nakon 16 godina sviranja obrada pod imenom Teddy Lion Selection te pet objavljenih CD-a, krajem 2015. godine odlučili su se okrenuti autorskoj glazbi.

Do sada su izbacili mnoštvo singlova među kojima su najpoznatiji ‘Skriveno srce’ i ‘Povedi me na put do neba’, a ‘Kako da zaboravimo’ najavni je singl njihovog prvog autorskog albuma.

More in pop!mix/news

To Top