Connect with us

POP!MIX

Frankin najnoviji singl dobio i video: “Nedodirljivi”

pop!mix/news

Frankin najnoviji singl dobio i video: “Nedodirljivi”

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavlja spot za novu pjesmu Nedodirljivi s aktualnog albuma S tobomNedodirljivi je pjesma koja je čekala svoj trenutak da postane singl, a u vremenima kada je svima prijeko potrebna toplina i sigurnost pravi je trenutak za ovu iskrenu i nježnu priču.

Video spot acapella izvedbe pjesme Nedodirljivi (#ostanidoma acoustic) sniman je u njezinom rodnom domu u Rapcu. U ovoj verziji Franka svira klavir, a njezin brat Nikola gitaru i prateći vokal, a njihov dom poslužio je kao sjajna kulisa ovoj prekrasnoj pjesmi i donosi emociju ravno u vaš dom. Za produkciju ovog uratka zaslužan je Antonio Zulijani. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević – sjajan i provjereni autorski tim zaslužan za brojne Frankine hit singlove.

“Često su mi se javljali fanovi i tražili da otpjevam Nedodirljivi, da joj dam priliku jer je jako vole, čak ju je i moj tim neprestano navodio kao pjesmu koja zaslužuje biti singl… i evo je! Izašla je na svjetlo, u novom ruhu!”, rekla je Franka i dodala:

“Voljela bih da pjesma postane dio vaših života i bude pozitivna emocija dok svi zajedno prolazimo kroz dane u kojima moramo ostati doma, kako bismo ostali zdravi. I zato bih željela bih da svi budu kao mi – nedodirljivi”.

More in pop!mix/news

To Top