Connect with us

POP!MIX

Vlado Kalember & Srebrna krila objavili biografsku skladbu “To sam ja”

pop!mix/news

Vlado Kalember & Srebrna krila objavili biografsku skladbu “To sam ja”

Foto: PR

Vlado Kalember & Srebrna krila objavili biografsku skladbu “To sam ja”

“To sam ja” nije samo obična pjesma, to je biografija Vlade Kalembera, zapravo ‘My Way’ by Vlado Kalember. 

Vlado Kalember, jedan od najvećih šarmera i vlasnik najpoznatijeg i svima ugodnog hrapavog vokala na domaćoj glazbenoj sceni, uz svoj bend Srebrna krila predstavlja jednu uistinu posebnu skladbu. To nije samo pjesma, to je biografija. Vlado nije imao vremena ili, iskreno rečeno, nikada mu se nije dalo pisati biografiju, stoga je odlučio biografiju napisati u njemu najprirodnijoj formi – u pjesmi, pod imenom “To sam ja”. Nakon nedavnih uspješnica “Kopija” i “Je li ti žao zbog nas”, došao je na red ovaj singl prepun ljubavi, odvažnosti i topline koji će vas zasigurno osvojiti na prvo slušanje.

O ideji, realizaciji i nastajanju vlastite biografije kroz ovu prekrasnu emotivnu skladbu jednostavno naslovljenu “To sam ja” i zašto ju je baš sada odlučio podijeliti sa svima nama,  Vlado je pojasnio:

“Napisao sam pjesmu prije pet godina i sada je završio, što znači da je baš sada pravi trenutak za objavljivanje. Ova pjesma je moja verzija  ‘My Way’! To sam ja, to je moj put, moj život koji sam sažeo u jednu, ovu pjesmu. Za mnoge će to biti samo ljubavna pjesma ali za mene osobno je to puno više – to je pjesma o meni.” U nastavku dodaje jedan jako značajan i interesantan detalj: “Stihovi ‘i  tvoja ljubav me podigne…’  odnose se na mog sina, namijenjeni su njemu”, ističe Kalember.

 

More in pop!mix/news

To Top