Connect with us

POP!MIX

Synth singlom i spotom “daleki poljupci” najavljuje novi album

pop!mix/news

Synth singlom i spotom “daleki poljupci” najavljuje novi album

Foto: PR

Synth singlom i spotom “daleki poljupci” najavljuje novi album

Synth pop duo pocket palma (Anja Papa i Luka Vidović) eponimnim debitantskim albumom objavljenim u prosincu 2019. godine, osvojio je slušatelje i kritičare, “zaradio” brojna priznanja i nominacije te se istaknuo kao jedno od vodećih mladih glazbenih imena domaće scene. Na veselje brojnih obožavatelja, ovaj kreativni duo predstavlja novi singl “daleki poljupci” s kojim ujedno i najavljuju novi studijski uradak.

Foto: PR

Ova pjesma nastala je krajem ljeta prošle godine pod utjecajem cijele korona krize i govori o usamljenosti i udaljenosti. Radi se o Anjinoj autobiografskoj priči, ali u ovo doba kad smo svi nekako odvojeniji nego inače, mislimo da će se dosta ljudi moći povezati s njom.”, o inspiraciji iza pjesme ispričali su Anja i Luka. Raznovrstan glazbeni ukus kreativnog dvojca utjecao je na svjež zvuk novog singla: “Glazba je malo drugačija od onog što ste navikli čuti od pocket palme, nastala je dosta pod utjecajem Princea i Janet Jackson, ali i nešto novijih izvođača kao što su Duett i Yatte.“.

Foto: PR

Pjesmu “daleki poljupci” prati i neodoljivi video spot snimljen u prekrasnom stanu u zagrebačkoj Radićevoj ulici, a koji je režirao talentirani fotograf i snimatelj Benjamin Strike: “Ovo je drugi spot koji sam radio za pocket palmu i mogu reći da smo sad već jako dobro uigrani tim. Luka i Anja mi daju dosta odriješene ruke oko svega, pristanu na gotovo svaku ideju koje se sjetim i jako sam sretan što se uz njih i ja mogu razvijati kao redatelj spotova. Mislim da smo videom uspjeli dočarati temu pjesme; Anjinu osamljenost i vezu na daljinu.”

More in pop!mix/news

To Top