Connect with us

POP!MIX

Saša Matić se vraća u Arenu Zagreb: ‘Bit će nezaboravno’

pop!mix/news

Saša Matić se vraća u Arenu Zagreb: ‘Bit će nezaboravno’

Foto: PR

Saša Matić se vraća u Arenu Zagreb: ‘Bit će nezaboravno’

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Saša Matić na Extra FM-u objavio je da se nakon četiri godine vraća u Arenu Zagreb. 21. listopada održat će Extra koncert godine – Dva života, kada će sa svojom publikom na poseban način proslaviti 20 godina karijere.

‘S velikim zadovoljstvom dolazim. Pozivam sve Zagrepčane i sve u Hrvatskoj na druženje 21. listopada, bit će nezaboravno kao i prošli put’, poručio je Saša Matić i trenutno izazvao euforiju među brojnim obožavateljima iz cijele zemlje. U manje od dva sata najava koncerta samo je na Extrinom Facebook profilu prikupila više od tisuću komentara oduševljenih fanova.

Mnogi od njih znaju što mogu očekivati, jer iza Saše Matića su već dva spektakularna nastupa u najvećoj hrvatskoj koncertnoj dvorani, ostvarenih također u suradnji s Extra FM-om. Te 2018. godine rasprodao je i ‘zapalio’ dvije zagrebačke Arene, a koncerti su održani dan za danom.

‘Ti koncerti ostavili su takav dojam na mene da sam jedva čekao ponovno nastupiti u zagrebačkoj Areni. To su, pored svih lijepih događaja zadnjih par godina, možda i dva najljepša koja sam imao – 15. i 16. prosinca 2018. Sjećam se da je bilo neko nevrijeme kad sam dolazio 14. navečer, taj dan nisam stigao ni na probu kakva je bila mećava, snijeg. Tada sam rekao – Ovo neće ići na dobro. Međutim, kad smo se ujutro probudili nestalo je snijega, bilo je pozitivne energije… Ta dva koncerta su za mene uistinu točka na i.’

Tijekom te dvije nezaboravne zagrebačke večeri na pozornici mu se pridružilo čak pet regionalnih zvijezda – Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Aca Lukas. Voditeljici Ivoni Ažić otkrio je da će i na ovom koncertu biti gostiju, ali ne i imena.

‘Neka to bude iznenađenje’, rekao je Matić pa tako još nije poznato hoće li mu se u Areni pridružiti, primjerice, Jelena Rozga s kojom je otpjevao veliki regionalni hit ‘Ti i ja’ s njegovog zadnjeg albuma ‘Dva života’.

Upravo pjesme s tog albuma zagrebačka će publika 21. listopada moći premijerno čuti uživo, ali i hitove nešto starijeg datuma.

‘Ne možemo ne izvesti neke stare pjesme koje sam dužan otpjevati, bit će miješano’, najavio je. Na Extra FM-u otkrio je i da mu uoči samog izlaska na pozornicu treba mir:

‘Volim pred koncert bar pola sata biti sam i da sa svojim momcima, s bendom sve dogovorimo. Tih pola sata mi treba nekog mira. Moraš biti u dobroj formi, naspavan, da ti je grlo zdravo. Onda sve ide svojim tijekom’.

Jedna od najsjajnijih regionalnih zvijezda svoju karijeru gradi već 21 godinu. Korona mu je lani pomrsila planove za proslavu okrugle obljetnice. Nije otkazana, samo je odgođena, a sada se zna i datum velike zagrebačke proslave.

Ulaznice za nju su danas puštene u prodaju putem sustava Entrio.

More in pop!mix/news

To Top