Connect with us

POP!MIX

‘Pravo vrijeme’ novi je singl Kristine Boban!

pop!mix/news

‘Pravo vrijeme’ novi je singl Kristine Boban!

Foto | Marin Gabelica

‘Pravo vrijeme’ novi je singl Kristine Boban!

Kristina Boban pripremila nam je pravu ljetnu poslasticu i singl ‘Pravo vrijeme’ koji će vas zasigurno rasplesati! Ova pjesma je Kristini dosad možemo reći najposebnija jer je i sama napisala tekst pjesme zajedno s njenim višegodišnjim autorom dosadašnjih pjesama, Ivom Nuićem. Aranžman pjesme potpisuje Ante Pecotić, a produkciju Rubikon Sound Factory iz Zagreba.

 

Foto | Marin Gabelica

Vođena i inspirirana glazbom, zajednički napisanim tekstom sa Ivom Nuićem, Kristina je doživjela pjesmu na sebi poseban način: „Za mene je ova pjesma putovanje i povratak ka sebi, svom unutarnjem djetetu i onome tko smo zaista, što sve u životu moramo proći da bi osvijestili sebe i vratili se sebi. Koliko god teško bilo, koliko god prepreka bilo, sve je dio puta koji nas vodi ka nečemu većem i boljem. Ovu pjesmu istovremeno doživljavam veselu i razigranu, poletnu, baš poput djeteta, a sa druge strane i vrlo emotivno, jer sam se poistovjetila sa njom u potpunosti. Ova uspomena koju smo stvorili Ivo i ja je podsjetnik meni i svima onima, koliko je važno biti svoj, pronaći sebe, vratiti se sebi upoznati sebe i koliko je život lijep ako ga makar pokušamo gledati dječijim očima, bez osude, onako iskreno i nježno, sa ljubavlju i radošću. Pravo je vrijeme za ”Pravo vrijeme” da se razbudimo, prodrmamo, zaplešemo, slavimo i uživamo u životu!” – rekla je Kristina za svoj novi singl ‘Pravo vrijeme’.

 

Kreiranje spota se odvijalo na planini Mosor, a kadrove videospota snimio je i režirao Ivan Trpimir Lozić. U spotu su zaplesali članovi plesnog studija CLIQUE koji su ujedno zaduženi i za koreografiju koju je otplesala i Kristina i time otkrila i svoje druge talente.  Plesne dionice, koreografija i mnogobrojni statisti su samo dio onoga što se može očekivati u novom spotu koji plesom i pokretom tijela priča ovu pjesmu.

 

More in pop!mix/news

To Top