Connect with us

POP!MIX

OCEAN: Sjajnim albumom okupili “PRIJATELJE” za veliki koncert u Lisinskom

pop!mix/news

OCEAN: Sjajnim albumom okupili “PRIJATELJE” za veliki koncert u Lisinskom

Foto: PR

OCEAN: Sjajnim albumom okupili “PRIJATELJE” za veliki koncert u Lisinskom

Novim singlom “Korakom ponebu” i najavom velikog istoimenog zagrebačkog koncerta u KD Vatroslav Lisinski 04. travnja 2022. splitski Ocean, nakon dvogodišnje koncertne pauze, čini ambiciozan iskorak na hrvatsku glazbenu scenu, a listom gostiju na kojoj su neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene, poput Zorice KONDŽETedija SPALATAGorana KARANAMaye SARBernarde BRUNOMatije DEDIĆA i Ante GELE, najavljuju spektakularni koncert u kojem će skladbe sa novog albuma zaživjeti u moćnim aranžmanima orkestra Joška Banova i uzbudljivim live duetima sa uglednim glazbenim gostima.

Novi singl:
“Korakom po nebu”

Zbog svojih lijepih balada poput “Uzalud“, “Dug ljubavi“, “Osmijesi u boji“, “Korakom po nebu“, “Tajna“, “Vrime ljubavi” i mnogih drugih, koje je bend objavio u protekle četiri godine, sasvim je sigurno da splitski Ocean sa svojim “PRIJATELJIMA” zagrebačkoj publici sprema emotivan koncert, idealan za sve zaljubljene i one koji nakon dnevnih obaveza žele uživati u društvu prijatelja i dobroj glazbi.

“Dugo se ‘kuha’ ovaj koncert i drago mi je da smo definirali datum kad ćemo se svi naći u isto vrijeme na istom mjestu.” kroz šalu kaže Dino Damir Pleština, voditelj grupe Ocean“Nakon dvogodišnje stanke, izazvane pandemijom ovaj koncert će označiti povratak u glazbeni žrvanj mnogih od nas, ali i upoznati našu publiku s albumom koji je upravo izašao. Isto tako, vjerujem da ćemo svi zajedno zapjevati poznate glazbene hitove naših gostiju koji će  u izvedbi Big benda i gudačkog ansambla zvučati kao divni dueti.” dodaje Pleština i otkriva samo djelić onoga što će se čuti u Lisinskom. “Biti će to hitovi “Zar je voljeti grijeh”, “Ti si moj san”, “Sve ću preživit”, “Zauvik tvoj”..”

U protekle četiri godine grupa je objavila tri studijska albuma i jedan EP koji su ostvarili zapažen uspjeh kako kod publike tako i kod kritike. Prvi album “Kad me pogledaš” bend je objavio krajem 2018 godine. Radi se o dvostrukom albumu sa 20 singlova o kojem je sa puno riječi pohvale pisao ugledni splitski glazbeni urednik i novinar gdin. Goran Pelaić.

Krajem 2021 godine, nakon dvije godine koncertne pauze grupa gotovo istovremeno objavljuje dva nova izdanja. Album “Korakom po nebu”  (8 singlova) i EP “Ambis”  (4 singla) sa kojeg posebno treba izdvojiti naslovni singl “Ambis” (Nenormalno) koji je snimljen u suradnji sa mladim američkim R’n’B pjevačem Quincy Thompsonom.

Hitove s novog albuma grupe Ocean, ali i sve pjesme koje će te večeri biti izvedene u Lisinskom  pratiti će neki od naših najboljih instrumentalista poput Ante Gele i Matije Dedića pa je više nego sigurno da se posjetiteljima sprema prava glazbena poslastica!

Ulaznice potražite na blagajni KD Vatroslav Lisinski jer osim što ćete uživati u odličnoj svirci učiniti ćete i dobro dijelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

More in pop!mix/news

To Top