Connect with us

POP!MIX

Pogledajte kako su stand-up komičari do suza nasmijali Giuliana

pop!mix/news

Pogledajte kako su stand-up komičari do suza nasmijali Giuliana

Foto: Splitska Scena PR

Pogledajte kako su stand-up komičari do suza nasmijali Giuliana

U Večernjem showu na Radio Dalmaciji Giuliano je ugostio stand-up komičare ‘SplickeScene’. Tomislav Primorac i Ante Travizi otkrili su ima li istine u pričama da su svi komičari pomalo depresivci, a pobrinuli su se i da se Giuliano rasplače od smijeha.

Iako je stand-up komedija sve popularnija u Dalmaciji, počeci nisu bili lagani.

‘Prije pet godina nisi smio reći da si stand-up komičar. Komentari su bili – Koji je njemu vrag? Pa predrasude da Hrvati to ne znaju, nismo mi duhovit narod… Bilo je i dosta predrasuda lokalnog karaktera. Splićani su imali averziju prema nečemu što dolazi iz Zagreba. Kad bi gledali zagrebačke komičare, nisu se mogli poistovjetiti s tim bazama, nije im bilo smiješno toliko’, rekao je Primorac.

Iako je za komičare dobro da u publici sjedi jedna osoba koja se zarazno smije, Primorac i Travizi su poručili da nikad nisu poslali nekog svog u publiku.

Odgovorili su i na pitanje slušateljice – Jesu li svi komičari pomalo depresivci?

‘Ima tu istine. Na dane nas to uhvati, jer nastupi dosta uzimaju energije. Pogotovo na početku kad na tvoju šalu izostane reakcija, pa tu večer ne možeš spavati, utječe to na tebe. Dosta emotivno iscrpljuje’, bio je iskren Ante.

‘Ima i težih poslova, nećemo se žaliti’, zaključio je temu Tomo.

Na kraju su se okušali u ‘Bitki bazama’ i do suza nasmijali Giuliana.

More in pop!mix/news

To Top