Connect with us

POP!MIX

Novi singl Bang Banga “Do kosti”

pop!mix/news

Novi singl Bang Banga “Do kosti”

Foto Ljubo Zdjelarević

Novi singl Bang Banga “Do kosti”

Bang Bang žive rokenrol život – žestoki ritmovi, komentari na društveno stanje kroz pjesme i živopisni spotovi – njihov su zaštitni znak. Ove jeseni će zagrijavati atmosferu provokativnim stihovima i energičnim ritmom singla Do kosti.

Iako za sebe kažu da nisu društveno angažirani bend, inspiraciju za ovaj singl su pronašli u svakodnevnom životu: “Evidentno je već neko vrijeme da rapidno popušta tolerancija u društvu, empatija postaje endemična, a pojedinim jedinkama omogućeno je javno iznositi svoje mišljenje ili komentar. S obzirom da nisam aktivan na društvenim mrežama i općenito ne volim taj oblik javne rasprave, koristim se pjesmom kao univerzalnom platformom. Svim internet epidemiolozima, nogometnim izbornicima s kauča i samoprozvanim glazbenim kritičarima poručujem: Mahat’ ću jače, perom k’o mačem! – u stvarnom, ne virtualnom svijetu, naravno”, podijelio je s nama autor glazbe i teksta Hrvoje Prskalo.

Za aranžman je zaslužan Bang Bang, a uz Larin prepoznatljiv vokal na ovom singlu se savršeno uklopio dio u kojem je Hrvoje odrepao „Ništa ne pitam, odmah grizem”, i komentirao: „Ne znam je li uzrok pandemija, politika ili sam samo još malo ostario, ali primjećujem da i meni ponestaje strpljenja, stoga sam odlučio da neću više držati jezik za zubima.”

Kao i uvijek, posebno su se potrudili i snimili odličan spot te ostvarili sretnu trinaestu suradnju s Raulom Brzićem iza kamere. Spotom dominiraju upadljive boje i kostimi, a u oko odmah upada moćan izgled prekrasne Lare za čiji stajling se pobrinula Ana Jurjević dok su za uljepšavanje zaslužne make up artistica Tena Bašić i Katica Topčić iz frizerskog salona Fabula de forma.

More in pop!mix/news

To Top