Connect with us

POP!MIX

Nakon duge pauze Gretta se vraća na pozornicu i najavljuje novi materijal!

pop!mix/news

Nakon duge pauze Gretta se vraća na pozornicu i najavljuje novi materijal!

Foto: Davor Puklavec

Nakon duge pauze Gretta se vraća na pozornicu i najavljuje novi materijal!

Nakon više od godinu i pol pauze, jedan od omiljenih zagrebačkih alternativnih bendova – Gretta, u velikom stilu se vraća na pozornicu i najavljuje novi materijal.

“Nakon duge pauze od live svirke vraćamo se na binu. Imamo osjećaj kao da je neki novi početak za bend, a uzbuđenje je veliko i ne možemo dočekati krenuti. Svi koji dođu mogu očekivati neočekivano. Ni sami ne znamo što očekivati nakon tolike pauze, ali ono što je sigurno, bit će beskompromisna svirka. Predstavit ćemo neke nove stvari, ali i našeg novog bubnjara Danijela Tuškana koji je s nama već skoro godinu dana, a ovo će mu biti premijerni nastup u bendu. Pozdrav svima i vidimo se 11.6. u Močvari.”, poručuje bend.
Gretta nakon dvogodišnje diskografske pauze i zadnjeg slavljeničkog “Gretta 15” albuma ulazi u studio kod proslavljenog rock producenta Denykena i počinje snimati novi materijal, a o tome kažu:

Veliki je izazov raditi s takvom ikonom rock glazbe, nadamo se dobroj suradnji i uživanju u radu, a nadamo se da ćemo napokon nešto i naučiti.”

Gretta će u Močvari nastupiti 11.6., ulaznice po cijeni od 30 kuna u pretprodaji možete kupiti u sustavu Entrio ili po cijeni od 40 kuna na dan koncerta na blagajni kluba. Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen. Sve informacije možete saznati na Facebook eventu.

 

More in pop!mix/news

To Top