Connect with us

POP!MIX

Matíja i Trio Gušt predstavljaju svoje novitete na CMC festivalu

pop!mix/news

Matíja i Trio Gušt predstavljaju svoje novitete na CMC festivalu

Foto: Promo

Matíja i Trio Gušt predstavljaju svoje novitete na CMC festivalu

Ljetna sezona koncerata i festivala napokon kreće, a od većih evenata prvi na redu je 13. po redu CMC festival u Vodicama koji ove godine 11. i 12. lipnja okuplja više od 50 najvećih imena regionalne glazbene scene.

Od Dancing Bearovih izvođača koje ove godine gledamo u sklopu ovogodišnjeg bogatog line-upa su talentirana i nagrađivana glazbenica Matíja i splitski ‘majstori od fešte’ Trio Gušt. Oba izvođača na CMC festivalu nastupaju 12. lipnja zagrijani svojim najnovijim singlovima, nedavno objavljenim za Dancing Bear.

Matíja će tako predstaviti fantastičnu pop-rock pjesmu “Ti bi promijenio sve” koja progovara o važnosti svakodnevnog rada na sebi, uz isticanje važne poruke da svaka značajna promjena dolazi iznutra – kada bismo to htjeli, zaista bismo i mogli promijeniti sve. Iza glazbe i aranžmana Matíjinog singla “Ti bi promijenio sve” stoji Duško Rapotec – Ute, dok je autor teksta Robert Pilepić. Matíjin novi singl uskoro će dobiti i prateći video spot u kojemu će se pojaviti i njezini učenici iz škole za djecu s teškoćama u razvoju (Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka).

Tu su i Trio Gušt, splitski sastav koji je svima dobro znan po veselim i živim uspješnicama. Ovoga puta, na CMC Festivalu predstavit će najnoviji singl, nostalgičnu baladu “Još te uvijek volim” kroz upečatljivi duet s Vlatkom Kopić Tenom koja i gostuje na singlu. Pjesma je posveta bivšoj ljubavi, a govori o teškoj temi rastanka između dvoje ljudi koji su imali nešto posebno. Iza glazbe i teksta pjesme “Još te uvijek volim” stoji Kruno Dražić koji je ujedinio spoj tambure i mandoline, dok je aranžman u svom studiju ‘posložio’ njihov stari prijatelj i kolega Darijo Marunčić.

Iz stožera CMC festivala potvrđuju kako će se nakon prošlogodišnjeg specijalnog izdanja organiziranog za vrijeme najtežeg razdoblja pandemije, ovogodišnji festival održati u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama jer je briga za sigurnost posjetitelja i izvođača na prvome mjestu. Upravo će kroz 13. izdanje, CMC festival označiti povratak velike festivalske pozornice.

 

More in pop!mix/news

To Top